logo


Η ανακήρυξη προσωρινών ή οριστικών αναδόχων σε μια σειρά διαγωνισμών κυριαρχεί στα θέματα που θα συζητήσει με τηλεδιάσκεψη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου στη συνεδρίασή της την προσεχή Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 9 το πρωί. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την ανακήρυξη αναδόχων στους συνοπτικούς διαγωνισμούς:

*για την υποστήριξη της λειτουργίας των κοινωνικών δομών του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο) με προσφορά 36.000 ευρώ, επί συνολικού προϋπολογισμού 40.000 ευρώ. Ο προσωρινός μειοδότης ήταν και ο μοναδικός που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δήμου.

*για την επισκευή αφανών βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, προϋπολογισμού 34.720 ευρώ, στον οποίο ο οριστικός μειοδότης προσέφερε έκπτωση 600 ευρώ.

*για την προμήθεια άλατος, προϋπολογισμού 67.794, όπου ο προσωρινός ανάδοχος τελικά απορρίφθηκε και η προμήθεια δόθηκε στην αμέσως οικονομικότερη προσφορά, των 65.049 ευρώ.

*για το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 72.168 ευρώ, όπου ο οριστικός μειοδότης προσέφερε έκπτωση 1176 ευρώ.

*Και τέλος, για τον ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό που αφορά στην αποκομιδή και διαχείριση βιοαποδομήσιμων  και ογκωδών απορριμμάτων,  συνολικού προϋπολογισμού 2.221.956,00€, με 50% δικαίωμα προαίρεσης. Ο εν λόγω διαγωνισμός περιλαμβάνει 12 επιμέρους ομάδες αντικειμένων (υπηρεσία φορτηγών- αρπάγης, μηχανήματα έργου για τη λειτουργία του κλαδοφάγου, μεταφορά βιοαποδομήσιμων και τρίμματος στο χώρο οριστικής διάθεσης κ.λπ.)  και συμμετείχαν 6 ενδιαφερόμενες εταιρείες στις οποίες κατανεμήθηκε η εν λόγω εργασία, ανάλογα με τις προσφορές τους. Για την ομάδα 12 εντούτοις, που αφορά στην περισυλλογή βιοαποδομήσιμων και ογκωδών από εγκαταλελειμμένα κτήρια και οικόπεδα, ο διαγωνισμός απέβη άγονος, μια που κανείς από τους 6 ενδιαφερόμενους δεν υπέβαλε κάποια προσφορά.

Επιπλέον, επανέρχεται για λήψη απόφασης ο ισολογισμός της ΕΣΤΙΑΣ για το οικονομικό έτος 2019,  χρονιά αλλαγής της Δημοτικής Αρχής και της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου. Ο ισολογισμός και η σχετική έκθεση του ορκωτού λογιστή είχαν αποσυρθεί από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 29 Δεκεμβρίου, μια που στοιχεία του αμφισβητήθηκαν από το δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Θ. Κρητικό. Ο ίδιος είχε επισημάνει πως και ο ορκωτός στην έκθεσή του εκφράζει γνώμη με επιφύλαξη για τα φορολογικά στοιχεία της ΕΣΤΙΑΣ το διάστημα 2013-2019.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση πρακτικού οριστικής κατακύρωσης αποτελέσµατος συνοπτικού διαγωνισµού και ανακήρυξη µειοδότη για την «Αποκατάσταση Αφανών Βλαβών ∆ικτύου ∆ηµοτικού Ηλεκτροφωτισµού».

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρακτικών-κατακύρωση αποτελέσµατος, ανακήρυξη προσωρινού µειοδότη του συνοπτικού διαγωνισµού για την “ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ” µε κριτήριο αξιολόγησης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά συνολικού προϋπολογισµού 40.000,00€ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Πρακτικών Ανοικτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού και ανάδειξη προσωρινών αναδόχων για υπηρεσίες αποκοµιδής & διαχείρισης βιοαποδοµήσιμων & ογκωδών απορριµµάτων του ∆ήµου.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση πρακτικών-κατακύρωση αποτελέσµατος, ανακήρυξη οριστικού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισµού για την «Προµήθεια Άλατος» µε κριτήριο αξιολόγησης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά, συνολικού προϋπολογισµού 67.794,35€ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση πρακτικών-κατακύρωση αποτελέσµατος, ανακήρυξη οριστικού Αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισµού για την «Παροχή Υπηρεσίας Πλυσίµατος Κάδων» µε κριτήριο αξιολόγησης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά, συνολικού προϋπολογισµού 72.168,48€ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση Πρακτικού Νο1 της Επιτροπής Αξιολόγησης του ∆ιαγωνισµού «Παροχή Υπηρεσιών Ασφάλισης Οχηµάτων και Μηχανηµάτων Έργου του ∆ήµου ∆ιονύσου για δυο έτη» και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 7ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηµατικού εντάλµατος προπληρωµής της υπαλλήλου του ∆ήµου Αλιβιζάτου ∆ήµητρας και έγκριση απόδοσης λογαριασµού.

ΘΕΜΑ 8ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηµατικού εντάλµατος προπληρωµής του υπαλλήλου του ∆ήµου Παραβατού Αλέξανδρου και έγκριση απόδοσης λογαριασµού.

ΘΕΜΑ 9ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηµατικού εντάλµατος προπληρωµής του υπαλλήλου του ∆ήµου Αθανασιάδη Στέφανου και έγκριση απόδοσης λογαριασµού.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 10ο: Τροποποίηση της υπ’ αριθµ. 593/2020 ΑΟΕ.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΕΣΟ∆ΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 11ο: ∆ιαγραφές χρεώσεων βεβαιωτικών καταλόγων

∆/ΝΣΗ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση της αριθ. 80/18-12-2020 απόφασης του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆. KOINΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Η ΕΣΤΙΑ µε θέµα «Λήψη απόφασης για έγκριση του ισολογισµού του Ν.Π. ΚΟΙ.Π.Α.Π. «Η ΕΣΤΙΑ» ∆ήµου ∆ιονύσου και της αντίστοιχης έκθεσης του ορκωτού λογιστή της διαχειριστικής περιόδου από 1-1-2019 έως 31-12- 2019».

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 13ο: Ορισµός επιτροπών παραλαβής έργων του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 14ο: Έκδοση χρηµατικού εντάλµατος προπληρωµής για την καταβολή δαπάνης (οικονοµική συµµετοχή) για εκτέλεση έργων από την ∆Ε∆∆ΗΕ (π.χ. τοποθέτηση φωτιστικών, µετατόπιση στύλων, επαύξηση ισχύος παροχών, ηλεκτροδότηση πίλλαρ) σε κοινόχρηστους χώρους του ∆ήµου ∆ιονύσου.