logo


Αύριο Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη η πρώτη για το 2021 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου, με 12 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Σημαντικότερο από αυτά η εξέλιξη του διαγωνισμού για τη συμφωνία- πλαίσιο που αφορά στη συντήρηση και την επισκευή δημοτικών κτηρίων, ανάμεσα τους και σχολικών, προϋπολογισμού 2,4 εκατομμυρίων ευρώ. Στο διαγωνισμό, που λόγω ύψους δαπάνης, ήταν ανοιχτός διεθνής ηλεκτρονικός, συμμετείχαν 8 ενδιαφερόμενοι, οι έξι από αυτούς έγιναν δεκτοί μια που προσκόμισαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία KONTOS CONCREATE A.T.E., που προσέφερε 1.038.550 ευρώ, με μέση έκπτωση 58,3% περίπου.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση πρακτικών-κατακύρωση αποτελέσµατος, ανακήρυξη προσωρινού µειοδότη του συνοπτικού διαγωνισµού για την “Προµήθεια αναλωσίµων, εκτυπωτών, φωτοτυπικών, φαξ κλπ” µε κριτήριο αξιολόγησης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά συνολικού προϋπολογισµού 28.493,48€ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση οριστικής κατακύρωσης αποτελέσµατος συνοπτικού διαγωνισµού και ανακήρυξη οριστικού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισµού για την “προµήθεια υπολογιστών, εκτυπωτών, λοιπού Μηχανογραφικού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισµού και ψηφιακών υπογραφών” συνολικού προϋπολογισµού 62.329,22€ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 3ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηµατικού εντάλµατος προπληρωµής του υπαλλήλου του ∆ήµου Μέξη Ευάγγελου και έγκριση απόδοσης λογαριασµού.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση παράτασης της αριθ. 47337/19-12-2019 (19SYMZV006103791 2019-12-24) σύµβασης για την «Προµήθεια Συντήρησης, Αναβάθµισης, Τεχνικής Υποστήριξης του Πληροφοριακού Συστήµατος», σύµφωνα µε το άρθρο 132 παρ. 1 περ. γ’ του Ν4412/2016.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την εταιρεία “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την DALCOCHCHEM A.B.E.E.Φ.Α ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Β.Ε.ΕΦ.Α” για στήριξη των οικονοµικά ασθενέστερων οικογενειών που υπάγονται στις Κοινωνικές υπηρεσίες του ∆ήµου µας.

ΘΕΜΑ 7ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την εταιρεία ΜΕΚΕ Χ. ΚΟΥΚΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ/ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ∆ΙΑΤΡΟΦΗΣ – ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ – ΒΟΤΑΝΑ-ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ” για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από τη ∆ωρεά από το Κοινωφελές Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος (Ι.Σ.Ν.) προς τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των ∆ήµων, η οποία θα διατεθεί µε την προµήθεια ειδών διατροφής από την εταιρεία METRO σε συνεργασία µε την Κεντρική Ένωση ∆ήµων Ελλάδος (ΚΕ∆Ε), για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 9ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από το SUPER MARKET ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 10ο: Αίτηµα της κ. Ανεζάκη-Γκαϊντέ Αθανασίας περί καταβολής αποζηµίωσης για ζηµιά στο Ι.Χ αυτοκίνητό της από πτώση σε λακκούβα.

ΘΕΜΑ 11ο: Σύναψη σύµβασης πληρωµής τελών διοδίων µε την εταιρεία “ΝΕΑ Ο∆ΟΣ Α.Ε.” για τη διέλευση οχηµάτων του ∆ήµου ∆ιονύσου από τα διόδια “Αφιδνών” για το έτος 2021.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση του 1ου πρακτικού και του αποτελέσµατος του διαγωνισµού της 30ής Οκτωβρίου 2020 για την ανάθεση του έργου µε συµφωνία – πλαίσιο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ», προϋπολογισµού 2.419.354,84 € (πλέον ΦΠΑ 24%).