logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι και μέλη της Βιβλιοθήκης
Ευχόμαστε να είστε καλά!

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι παραλάβαμε τα βιβλία που μας αγόρασε ο Δήμος, 235 διαλεχτά βιβλία, ελληνικής & ξένης μεταφρασμένης λογοτεχνίας, παιδικά, εφηβικά, ιστορίας κ.ά. και έχει γίνει ήδη η ταξινόμηση και καταλογογράφηση των περισσοτέρων και περιμένουν τους αναγνώστες μας!

Παρόλο που παραμένουμε κλειστά, λόγω των ημερών οι εθελοντές μας θα σας εξυπηρετήσουν με παραγγελίες (click away 😉) όπως έκαναν και την άνοιξη πριν επιτραπεί η επαναλειτουργία της Βιβλιοθήκης.

Από σήμερα λοιπόν μπορείτε να μας στέλνετε λίστα βιβλίων που θα θέλατε να δανειστείτε (με σειρά προτίμησης) στο e-mail της Βιβλιοθήκης: vivliothikidionysou@hotmail.com

Θα μπορείτε να δανειστείτε μέχρι 2 βιβλία ανά άτομο (η λίστα σας θα μπορεί να είναι μεγαλύτερη, καθώς μπορεί να μην έχουμε κάποια ή και να λείπουν σε δανεισμό). Θα λαμβάνετε απάντηση και θα ορίζεται ραντεβού για να τα παραλάβετε. (Χωρίς ραντεβού δεν θα εξυπηρετηθείτε)

Η παραλαβή θα γίνεται έξω από το Πολιτιστικό/Βιβλιοθήκη και θα πρέπει να φοράτε μάσκα. (Όπως μάσκα και γάντια θα φορούν και οι εθελοντές της Βιβλιοθήκης).

Θα μπορείτε να κάνετε επιστροφή των βιβλίων που έχετε δανειστεί κατά τις ώρες που θα εξυπηρετούμε το κοινό, με τα βιβλία σε σακούλα πλαστική ή χάρτινη (όχι τη τσάντα της Βιβλιοθήκης) με γραμμένο το όνομα με το οποίο έχει ανοιχτεί η καρτέλα σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (σε χαρτί ή πάνω στη σακούλα). Τα βιβλία θα μένουν σε καραντίνα για τουλάχιστον 48 ώρες και θα ξεχρεώνονται στην καρτέλα σας μετά το πέρας αυτού του διαστήματος.

Μπορείτε να μας φέρνετε και τα βιβλία-δωρεές σας, κατά τις ίδιες ώρες, οι οποίες θα περνάνε μια αντίστοιχη φάση καραντίνας. Δεν δεχόμαστε εγκυκλοπαίδειες και επιστημονικά/πανεπιστημιακά συγγράμματα. Τα βιβλία πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

Οι μέρες και οι ώρες που θα εξυπηρετήσουμε με ραντεβού είναι:
Δευτέρα 21/12 & Τετάρτη 23/12 
5:30μμ-7:30μμ
και Τρίτη 22/12 
11πμ-1μμ

Στο e-mail σας θα πρέπει να ζητάτε να γίνει το ραντεβού σας τη μέρα και περίπου την ώρα που σας βολεύει ώστε να προγραμματίσουμε ανάλογα. Το ραντεβού θα ισχύει μόνο μετά την απάντηση του αιτήματός σας από την ομάδα της Βιβλιοθήκης. Θα είναι και το αποδεικτικό για την μετακίνησή σας.

Καλά Χριστούγεννα και πολλές ευχές για τη Νέα Χρονιά!!! Υγεία και ευτυχία σε όλους!🎄