logo


Εξάντλησαν κάθε χρονικό περιθώριο στο Δήμο Διονύσου, προτού προχωρήσουν στο αυτονόητο, δηλαδή στην ακύρωση των περισσότερων χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, μια που τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας εξακολουθούν να ισχύουν αμείωτα.

Και πιο συγκεκριμένα:

Με εκτός Ημερησίας Διατάξεως απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου, στη σημερινή της, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, ακυρώθηκαν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που προγραμματίζονταν στην πόλη, λόγω των συνεχιζόμενων μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Ακυρώνονται, πιο συγκεκριμένα, το Μελωδικό Χριστουγεννιάτικο Τρένο, τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα με την ομάδα θεάτρου “Τeatro Τheama” και τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την μικρή φιλαρµονική ορχήστρα πνευστών “Christmas Favourite”.

Από την άλλη πλευρά, θα πραγματοποιηθεί η δράση με τα Χριστουγεννιάτικα Γραμματοκιβώτια για τις ευχές των παιδιών και η χριστουγεννιάτικη ηλεκτρονική πλατφόρμα, που δεν προϋποθέτουν παρουσία κόσμου και τυχόν συνωστισμό, καθώς και η βράβευση των μαθητών, που πέτυχαν  την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, από το Δήμαρχο Διονύσου, σε μικρές κατ’ ιδίαν συναντήσεις.