logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος επισκέφθηκε την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 το Δημαρχείο Διονύσου και παρέδωσε στο Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη, εκ μέρους του ΕΒΕΑ, 10 σύγχρονα Tablets για τις ανάγκες μαθητών σχολείων της περιοχής. Κατά την επίσκεψη του κ.Μίχαλου παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Καρυστινός.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κο Μίχαλο καθώς και το  Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών για την προσφορά των Tablets, και μάλιστα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Επίσης υπογράμμισε ότι αυτά θα διατεθούν σε μαθητές που τα χρειάζονται πραγματικά, σε συνεννόηση πάντα με τους Διευθυντές των Σχολείων και σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, λαμβανομένου υπόψη ότι τα Tablets θα ανήκουν στα περιουσιακά στοιχεία των σχολείων προκειμένου να μπορούν να παραχωρηθούν μελλοντικά και σε άλλους μαθητές που θα τα χρειαστούν.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Διονύσου, μέσω του Αυτοτελούς Τμήματος Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, υπολογίζει να συγκεντρώσει πάνω από 100 Tablets από χορηγίες επιχειρήσεων του Δήμου, τα οποία κι αυτά θα διατεθούν στα σχολεία για τις ανάγκες των μαθητών.