logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ) Χάντμπολ, είναι το 1ο αθλητικό σωματείο του Δήμου Διονύσου που κατέχει όχι μόνο την Αθλητική Αναγνώριση, αλλά είναι και επίσημα από 13/11 εγγεγραμμένο στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο ΑΣΑΔ είναι μόλις το 12ο σωματείο Χάντμπολ Πανελλαδικά και ένα από τα τρία (μαζί με «ΟΙΟΝ» Αγ. Στεφάνου μπάσκετ-στίβος 14/11 και Άνοιξη 78 μπάσκετ 13/11)  αθλητικά σωματεία του Δήμου Διονύσου, μεταξύ των 18 συλλόγων της περιοχής όλων των αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, στίβο, τένις, πιγκ-πογκ, τοξοβολία, ενόργανη) που καταφέρνει να ενταχθεί στο Μητρώο και έχει δικαίωμα χρήσης Δημόσιων Αθλητικών Εγκαταστάσεων σύμφωνα με την απόφαση της ΓΓΑ.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου (αγωνιστικός και οικονομικός) και η εγγραφή στο Μητρώο δίνει ξεχωριστή χαρά και ικανοποίηση. Είναι μια απόδειξη ότι ο σύλλογος λειτουργεί με οργάνωση, συνέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό στους θεσμούς. Είναι μια δικαίωση του ΔΣ και των ανθρώπων του σωματείου, που κατάφεραν να ξεπεράσουν τις  “τρικλοποδιές” που δέχθηκαν από την ημέρα ίδρυσης του το 2017.

Με υπευθυνότητα και σεβασμό στην ανάπτυξη και στο ρόλο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αναμένουμε την επιστροφή στην αθλητική δράση όλων των αθλητών και την επιτυχή ένταξη στο μητρώο της ΓΓΑ και των υπολοίπων σωματείων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Διονύσου.