logo


Με τηλεδιάσκεψη και με 19 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί η προσεχής συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ. Διαδικαστικά και σχετικά με αιτήματα Διευθυντών για προμήθειες ή εργασίες στα σχολεία τους τα περισσότερα από αυτά, περιλαμβάνουν επιπλέον:

*Την αρνητική εισήγηση της Προέδρου Α. Τόκα να παραχωρηθούν σχολικοί χώροι σε Συλλόγους και Σωματεία, μετά και από τις πρόσφατες εξελίξεις λόγω της πανδημίας, με αφορμή την υποβολή τριών σχετικών αιτημάτων. “Με   ιδιαίτερο   προβληματισμό,   αλλά   με   γνώμονα   την υπάρχουσα αναγκαιότητα ρύθμισης του προς συζήτηση θέματος, με   σεβασμό στο έργο που έχουν επιδείξει και επιδεικνύουν οι αθλητικοί σύλλογοι, καθώς και οι   Σύλλογοι   Γονέων   και   Κηδεμόνων   των   Σχολικών   Μονάδων, αλλά   με   την ανησυχία   για  την  εξάπλωση   του   covid19   στο   χώρο   του   σχολείου,   εισηγούμαι αρνητικά   στην     οποιαδήποτε   παραχώρηση   χώρου,   εσωτερικά   των   Σχολικών Μονάδων του Δήμου Διονύσου, είτε σε Συλλόγους Γονέων, είτε σε φορείς για οποιαδήποτε χρήση”, υπογραμμίζει η κ. Τόκα.

*Φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικό υλικό, με βάση τη σχετική λίστα του Υπουργείου Παιδείας, θα προμηθευθεί η Σχολική Επιτροπή για τις 27 Μονάδες της ευθύνης της. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως στο παρελθόν οι Διευθυντές προμηθεύονταν μόνοι τους, από το πάγιο ποσόν που τους χορηγούνταν, τα παραπάνω υλικά. 

*Στα 330 ευρώ, τέλος, ανέρχεται η δαπάνη για την προμήθεια εξοπλισμού (γιλέκα και πινακίδες STOP) προς τους 13 σχολικούς τροχονόμους που πρόσφατα προσελήφθησαν για 9 σχολικές μονάδες της πόλης.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

Θέμα 1: Λήψη απόφασης για παραχωρήσεις χώρου εντός των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς μας.

Θέμα 2: Αναγκαιότητα για αγορά Φαρμακευτικού και Παραφαρμακευτικού υλικού για τις 27 Σχολικές Μονάδες του Δήμου Διονύσου με εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Θέμα 3: Ορισμός τριμελούς επιτροπής για καταστροφή υλικού στο 2ο Δημοτικό Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 4: Ορισμός τριμελούς επιτροπής για καταστροφή υλικού στο 1ο Δημοτικό Δροσιάς.

Θέμα 5: Έγκριση δαπάνης για πληρωμή τιμολογίων ποσού 239,20 Ευρώ στην Εταιρεία isisPC για επισκευή υπολογιστών του 2ου Δημοτικού Διονύσου.

Θέμα 6: Έγκριση δαπάνης για πληρωμή τιμολογίου ποσού 146,94 Ευρώ για επισκευή projectora στο 1ο Δημοτικό Διονύσου.

Θέμα 7: Έγκριση δαπάνης για αγορά laptop στο 1ο Δημοτικό Αγίου Στεφάνου για κάλυψη της διοικητικής λειτουργίας του.

Θέμα 8: Έγκριση δαπάνης για αγορά εξοπλισμού για τους Σχολικούς Τροχονόμους των εννιά (9) Σχολικών Μονάδων του Δήμου Διονύσου.

Θέμα 9: Έγκριση δαπάνης ποσού 297,00 Ευρώ με ΦΠΑ για συντήρηση κλιματιστικών από την εταιρεία Τεχνοψύξη για το 2ο Νηπιαγωγείο Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 10: Έγκριση δαπάνης ποσού 124,00 Ευρώ με ΦΠΑ για πληρωμή τιμολογίου που αφορά επιπλέον απεντόμωση στο Νηπιαγωγείο Ροδόπολης.

Θέμα 11: Έγκριση δαπάνης για αλλαγή κουρτινών στην αίθουσα του 4ου Νηπιαγωγείου Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 12: Έγκριση δαπάνης ποσού 586,86 Ευρώ με ΦΠΑ και εργασία για ηλεκτρολογικές εργασίες στα τέσσερα (4) Νηπιαγωγεία Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 13: Έγκριση δαπάνης ποσού 185,00 Ευρώ για επισκευή στον ανελκυστήρα του 2ου Δημοτικού Διονύσου.

Θέμα 14: Έγκριση δαπάνης 186,00 Ευρώ για πληρωμή τιμολογίου που αφορά σιδηρουργικές εργασίες στο Δημοτικό Άνοιξης.

Θέμα 15: Έγκριση δαπάνης 124,00 Ευρώ για πληρωμή τιμολογίου για σιδηρουργικές εργασίες στο 3ο Δημοτικό Διονύσου.

Θέμα 16: Έγκριση δαπάνης 49,60 Ευρώ για πληρωμή τιμολογίου για ηλεκτρολογικές εργασίες στο 1ο Δημοτικό Διονύσου.

Θέμα 17: Έγκριση δαπάνης 99,20 Ευρώ για πληρωμή τιμολογίου για ηλεκτρολογικές εργασίες στο 4ο Δημοτικό Διονύσου.

Θέμα 18: Έγκριση δαπάνης 702,10 Ευρώ για αλλαγή κουδουνιού στο 2ο Νηπιαγωγείο Διονύσου.

Θέμα 19: Ανανέωση Σύμβασης για το Σχολικό Έτος 2020-2021 με την Εταιρεία STAGER ανελκυστήρες για το 2ο Δημοτικό Διονύσου και το 1ο Δημοτικό Κρυονερίου.