logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκτακτη συνάντηση για την εξέλιξη της πανδημίας στο Δήμο Διονύσου συγκάλεσε το βράδυ της Πέμπτης 29/10 ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, σε συνέχεια προηγούμενων συναντήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες μέρες, με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων καθώς και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.

Στη συνάντηση, επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά η βούληση της δημοτικής αρχής να λάβει οποιοδήποτε απαιτούμενο μέτρο με σκοπό, αφενός, την υψηλή ετοιμότητα των υπηρεσιών ενόψει πιθανής κορύφωσης της πανδημίας και, αφετέρου, τον σχεδιασμό αναλυτικού σχεδίου δράσης για κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

Παράλληλα, εκτιμήθηκε η συνολική κατάσταση στο Δήμο σε σχέση με τα κρούσματα Covid-19, η οποία προς το παρόν δεν έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου. Σε κάθε περίπτωση, όμως, τονίστηκε ότι απαιτείται εγρήγορση και επαγρύπνηση. 

«Η διοίκηση του Δήμου Διονύσου είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις Αρχές και τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να διασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία των πολιτών, μη διστάζοντας να λάβει στο άμεσο μέλλον οποιοδήποτε πρόσθετο μέτρο κρίνει ότι απαιτείται σε τοπικό επίπεδο» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Καλαφατέλης.