logo


Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου απεβίωσε σε ηλικία 65 χρόνων λόγω χρόνιων προβλημάτων υγείας ο τοπικός σύμβουλος Αγ. Στεφάνου Γιάννης Καρυπίδης, εκλεγμένος με την παράταξη της Διοίκησης, ενώ ήταν και πάλι τοπικός σύμβουλος στον Άγ. Στέφανο την προηγούμενη πενταετία με την παράταξη “Νέα Πνοή για τον Διόνυσο”.

Ο Γ. Καρυπίδης γεννήθηκε στον Άγιο Στέφανο από πρόσφυγες γονείς, ποντιακής καταγωγής. Τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο Κηφισιάς και φοίτησε για δύο χρόνια στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων.

Υπηρέτησε σε όλες τις θέσεις του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και συνέβαλε στην κατασκευή του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Μόλις το γεγονός έγινε γνωστό, σε συλλυπητήρια δήλωση προχώρησε ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης:

«Χθες ο Άγιος Στέφανος και ο Δήμος Διονύσου έχασαν ένα άξιο αυτοδιοικητικό, ένα άνθρωπο του αθλητισμού, οικογενειάρχη και φίλο. Ο Γιάννης Καρυπίδης διέγραψε τη δική του θετική πορεία στα κοινά της πόλης που αγάπησε και θα μας λείψει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα θα τον σκεπάζει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Η κηδεία του Γ. Καρυπίδη θα γίνει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

Τη θέση του στο Τοπικό Συμβούλιο Αγ. Στεφάνου καταλαμβάνει ο Δ. Σάπιος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ελεύθερος επαγγελματίας.