logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αγ. Αθανασίου στην Άνοιξη είναι από τους κυριότερους οδικούς άξονες που συνδέει τον Δήμο μας με τον παράδρομο της Εθνικής Οδού. Η κυκλοφορία της είναι ιδιαίτερα αυξημένη όχι μόνο από τους κατοίκους που την χρησιμοποιούν αλλά και από την έντονη Βιομηχανική δραστηριότητα που υπάρχει στην περιοχή. Αυτό που διαπιστώνει κάποιος είναι ότι είναι παρατημένος στην «τύχη» του.

Εννέα μήνες (13/01/2020) πριν, σε σχετική μας ανάρτηση είχαμε αναδείξει την επικινδυνότητα σε ένα πολύ στενό σημείο, δίπλα σε βιοτεχνικές εγκαταστάσεις και πάνω από ένα ρέμα.  Σκεφτήκαμε ότι μετά από τόσο καιρό και εκτός μόνο από μία κυριακάτικη βόλτα καθαρισμού, κάτι θα είχε γίνει. Τα φαινόμενα μας απογοήτευσαν.

Η κολώνα μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος παραμένει από τύχη όρθια, ευχόμαστε Τρίτη και 13, να μην γίνουμε μάντεις κακών.

Φυσικά η αυτοψία που κάναμε μας αποκάλυψε κι άλλες «ομορφιές». Ένας παρατεταμένος σκουπιδότοπος, με πλήθος και κάθε είδους «ξεχασμένα» αντικείμενα.

Τα πλέον επικίνδυνα (καρκινογόνα) που απαιτούν εξειδικευμένη απομάκρυνση και διαχείριση, είναι τα «Ελενίτ», τα οποία περιέχουν μεγάλες ποσότητες αμίαντου.

Περιμένουμε τον Δήμο και τις αντιδημαρχίες καθημερινότητας και περιβάλλοντος να ανοίξουν τα μάτια τους και να αντιδράσουν.

Τα περισσότερα λόγια είναι περιττά, μερικές φωτογραφίες που δεν είναι επικοινωνιακή παραπληροφόρηση, λένε απλά την αλήθεια.