logo


Το πρώτο κρούσμα σε εργαζόμενο του Δήμου Διονύσου σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή, όταν εργαζόμενος σε συνεργείο της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας αισθάνθηκε πυρετό, έκανε το τεστ και αυτό βγήκε θετικό στον κορονοϊό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Δημοτικό Κατάστημα Σταμάτας, όπου εδρεύει το συνεργείο, τέσσερις συνάδελφοί του έχουν μπει σε καραντίνα, ενώ αναβλήθηκε εσπευσμένα και η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 7 το βράδυ.

Σε επικοινωνία της Οδού Διονύσου με το Δήμαρχο Γ. Καλαφατέλη, ο τελευταίος δήλωσε πως απολύμανση σε όλα τα δημοτικά κτήρια  θα πραγματοποιηθεί από συνεργείο, ενώ από Δευτέρα θα επαναληφθούν οι ευρείες απολυμάνσεις σε όλα τα δημοτικά κτήρια και τους Κοινόχρηστους Χώρους από τα Κλιμάκια Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Παράλληλα, ο κ. Καλαφατέλης υπογράμμισε πως ακολουθούνται πιστά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, με τον οποίο υπάρχει ανοιχτή γραμμή, ώστε από τη Δευτέρα να έρθει κλιμάκιο και να πραγματοποιήσει τεστ για τον κορονοϊό στους εργαζομένους.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Αύγουστο θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε εθελοντής από Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας της πόλης, οπότε και πάλι ακολουθήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.