logo


Με 14 θέματα θα συνεδριάσει δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου. Τα μισά από αυτά είναι αποδοχές δωρεών από διάφορους φορείς- ανάμεσά τους και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος- για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Διονύσου.

Περιλαμβάνονται ακόμη:

*Η υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο της ανακατασκευής και πιστοποίησης 6 Παιδικών Χαρών της Κοινότητας Άνοιξης. Η χρηματοδότηση θα είναι μέχρι του ποσού των 192.000 ευρώ, αλλά ο προϋπολογισμός για το έργο ανέρχεται στις 330.000 ευρώ, με την υποχρέωση του Δήμου να καλύψει τη διαφορά από Ίδιους Πόρους

*Η διόρθωση προς τα κάτω του προϋπολογισμού για τη βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση δράσεων του Δήμου: Ενώ πριν από 15 ημέρες η Οικονομική Επιτροπή είχε αποφασίσει την απ’ ευθείας ανάθεση της σχετικής υπηρεσίας με το ποσόν των 23.150 ευρώ, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ν. Καρυστινός επανέρχεται σήμερα με νέα εισήγηση διορθώνοντας το ποσόν αυτό στις 17.856 ευρώ.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής: 

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη Α.Ο.Ε για έγκριση ή µη άσκησης ενδίκου µέσου κατά 4 αποφάσεων του Μ∆ΠρΑθ ακύρωσης αντίστοιχων αποφάσεων της πρώην ∆.Κ.Κρυονερίου επιβολής φόρου.

∆/ΝΣΗ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 2ο: Αποδοχή δωρεάς Φορτιστών από την εταιρεία MC CHARGERS ΙΚΕ.

ΤΜ. ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 3ο: ∆ιαγραφές χρεώσεων βεβαιωτικών καταλόγων.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΘΕΜΑ 4ο: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1 (Α.Π.1) «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ», ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟ∆ΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «∆ΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» 2020, Β’ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. Τίτλος Πράξης: ∆ηµιουργία ή αναβάθµιση παιδικών χαρών.

ΤΜ. ΠΡΟΓΡ/ΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ∆ΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ 5ο: α) Έγκριση Μελέτης 09/2020 β) Όρων ∆ιακήρυξης Συνοπτικού ∆ιαγωνισµού για την «Προµήθεια υπολογιστών, εκτυπωτών, λοιπού Μηχανογραφικού και τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισµού και ψηφιακών υπογραφών του ∆ήµου ∆ιονύσου» και γ) την συγκρότηση της Επιτροπής ∆ιενέργειας και Αξιολόγησης Προσφορών του ∆ιαγωνισµού.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 6ο: Εξειδίκευση πίστωσης και διόρθωση της υπ΄αριθµ. 391/Α∆Σ για Υπηρεσίες Βιντεοσκόπησης και Φωτογράφισης Εκδηλώσεων – ∆ράσεων – και Λοιπών ∆ραστηριοτήτων.

ΘΕΜΑ 7ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για την ενίσχυση της Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ των παρακάτω ειδών για την ενίσχυση των Κοινωνικών ∆οµών του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 9ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ των παρακάτω ειδών για την ενίσχυση των Κοινωνικών ∆οµών του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από MΕΤΡΟ ΑΕΒΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙ∆ΩΝ ∆ΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 11ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από τη ∆ωρεά από το Κοινωφελές Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος (Ι.Σ.Ν.) προς τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των ∆ήµων, η οποία θα διατεθεί µε την προµήθεια ειδών διατροφής από την εταιρεία METRO σε συνεργασία µε την Κεντρική Ένωση ∆ήµων Ελλάδος (ΚΕ∆Ε), για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 12ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΚΑΒΑ ∆ΡΟΣΙΑΣ των παρακάτω ειδών για την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒ∆ΟΜΑ∆Α ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 16-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 στο ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 13ο: Αποδοχή δωρεάς: Της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής εταιρείας “ΜΠΟΡΟΥΜΕ, SAVING FOOD- SAVING LIVES”.

ΘΕΜΑ 14ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από vittos family ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ & ΚΡΕΑΤΟΣ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.