logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διόνυσος 22/9/2020

Προς: Όλα τα μέλη του Σωματείου

“Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου Αττικής”

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση 9ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Αξιότιμα Μέλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου “Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου Αττικής” σε εφαρμογή του άρθρου 14 του ισχύοντος καταστατικού του, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 18-9-2020

Κ α λ ε ί

τα μέλη του σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 4-10-2020, στα Γραφεία του Συλλόγου (Λ. Διονύσου & Μητροπολίτου Κυδωνιών, με ώρα έναρξης την 12.00 .

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων 2019-2020

Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού χρήσης οικονομικού έτους 2019

Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την χρήση οικονομικού έτους 2019.

Συζήτηση εκπροσώπων για τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμό.

Ανάγνωση προγράμματος δράσης και προϋπολογισμού 2020-2021

Συζήτηση εκπροσώπων για το πρόγραμμα δράσης και τον προϋπολογισμό 2020. Έγκριση Προγράμματος Δράσης και Προϋπολογισμού 2020.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίσταται το 1/3 πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί εντός του Οκτωβρίου, στον ίδιο χώρο (θα σας ανακοινώσουμε την ακριβή ημερομηνία)

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους. Η συνδρομή για το έτος 2019-2020 με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, έχει καθοριστεί στο 1 Ευρώ ανά μήνα.

Για το Δ.Σ του Σωματείου

Πρόεδρος             Γεν. Γραμματέας

Δ.Πιτιανούδης     Στράμπη Κωνσταντίνος.