logo


Στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου του Δήμου Διονύσου, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 20/9/2020 οι βραβεύσεις των εγκεκριμένων από το Υπουργείο Παιδείας σχολικών διαγωνισμών 2019-2020 (η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση λόγω της πανδημίας) που διοργανώθηκαν από το Εκπαιδευτικό Σωματείο «Ορίζοντες» και των οποίων οι  τίτλοι είναι:

1) «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου»,

2) «Σεβασμός στο «ολλΑ» δικαίωμα»,

3) «Σχολεία Γέφυρες Ζωής»,

4) «Πασάροντας στο μέλλον».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία των Αντιδημάρχων Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Διονύσου κ. Ν.  Καρυστινού και της Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου κας Γ. Μποντού-Τοκαλή ( ο Δήμος Βόλου είχε υπό την αιγίδα του τον διαγωνισμό «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου») και του μέλους του Τοπικού Συμβουλίου Διονύσου κας Κ. Οικονομάκου, της προέδρου των Οριζόντων κας Ε. Γκορτσίλα ( Σύμβουλος στο ΙΕΠ ) και της κας Κ. Τσενέ (Διευθύντρια 1ου Γυμνασίου Αυλώνα) εκ της Επιστημονικής Ομάδας, καθώς και των Διευθυντών/τριών –  εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών των βραβευθεισών σχολικών μονάδων από όλη τη χώρα.

Οι «Ορίζοντες» ευχαριστούν τους Δήμους Διονύσου και Βόλου για την υποστήριξή τους, καθώς και την ΑΜΚΕ ΑΙΓΕΑΣ και τον κο Μαρτίνο για την προσφορά των βραβείων και την εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την υποστήριξή της στην υλοποίηση της εκδήλωσης.