logo


Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στις 7 π.μ. θα τελεστούν με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου του Δήμου μας, από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο.

Υπογραμμίζεται ότι η αποπεράτωση του Ιερού Ναού πραγματοποιήθηκε με την καθοριστική συνδρομή και βοήθεια του μεγάλου ευεργέτη και επίτιμου δημότη του Δήμου Διονύσου κου Αθανασίου Μαρτίνου.

Στις ακολουθίες, το Σάββατο το απόγευμα στις 6 μ.μ. (Κατάθεση ιερών λειψάνων & Εσπερινός) καθώς και την Κυριακή από τις 7 π.μ. (Εγκαίνια-πρώτη Θεία Λειτουργία), θα ψάλλουν πολυμελείς χοροί.

Για όσους πιστούς δεν μπορέσουν να προσέλθουν στο Ναό για την τελετή των Εγκαινίων και στο πλαίσιο των αναγκαίων προληπτικών μέτρων λόγω του Covid-19, τους δίνεται η δυνατότητα να την παρακολουθήσουν ζωντανά το πρωί της Κυριακής 20/9 στις 7 π.μ. μέσω livestreaming, ως εξής:

α) μέσω του YouTube στη διεύθυνση https://www.youtube.com/user/ixadin/featured
β) της ιστοσελίδας του Δήμου Διονύσου www.dionysos.gr ,
γ) της σελίδας του Δήμου Διονύσου στο Facebook (Δήμος Διονύσου),
δ) της ιστοσελίδας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου στη διεύθυνση www.agios-stefanos.gr ,
ε) της σελίδας του Ιερού Ναού στο Facebook (Iερό
ς Μητροπολιτικός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου γίου Στεφάνου).