logo


Αμετάβλητο παραμένει το σχήμα των Αντιδημάρχων στο Δήμο Διονύσου για ακόμη ένα χρόνο, μια που με απόφαση Δημάρχου που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια στις 11 Σεπτεμβρίου:

Ο Γ. Τσουδερός διατηρεί τη θέση του στην Αντιδημαρχία Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (σ.σ. και με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, χθες Τρίτη 15/9, είναι και πάλι Αντιπρόεδρός της)

Ο Στ. Κριεμάδης στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και Δημοτικών Έργων

Ο Γ. Φωτάκης στην Αντιδημαρχία Στρατηγικού Χωροταξικού Σχεδιασμού & Υποδομών και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (σ.σ. άμισθος)

Ο Χ. Παπαβασιλείου στην Αντιδημαρχία Πολεοδομίας και Τοπικών Παρεμβάσεων (σ.σ. άμισθος)

Ο Ν. Καρυστινός στην Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής

Η Γ. Λακαφώση στην Αντιδημαρχία Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Όλοι οι παραπάνω ανήκουν στην παράταξη της Διοίκησης “Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο”, ενώ στη θέση του διατηρείται και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Χ. Τσεβάς, επικεφαλής της παράταξης “Η πόλη μας, Το σπίτι μας”.

Καθήκοντα Δημάρχου, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Γ. Καλαφατέλη, ασκεί ο κ. Κριεμάδης, ενώ αν και αυτός κωλύεται ή απουσιάζει, αντικαθίσταται από τον κ. Παπαβασιλείου.

Η ανάκληση, τέλος, ορισμού Αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Παράλληλα, και σύμφωνα με πληροφορίες της Οδού Διονύσου, την προσεχή εβδομάδα αναμένεται νέα απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό των εντεταλμένων συμβούλων, όπου πιθανόν να υπάρξουν διαφοροποιήσεις.