logo


Σε επιφυλακή παραμένουν οι δυνάμεις κατάσβεσης που έχουν σπεύσει στη μεγάλη φωτιά στη Ν. Μάκρη, μια που οι δυνατοί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο τους. Όπως ενημέρωσε την Οδό Διονύσου ο εντεταλμένος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου Θ. Κρητικός, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, όμως οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας παραμένουν σε επιφυλακή για τον κίνδυνο αναζωπύρωσης της φωτιάς, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην Αττική και αλλάζουν συνεχώς κατεύθυνση.

Την ώρα μάλιστα που επικοινωνήσαμε με τον Δ. Πιτιανούδη από την ομάδα Εθελοντών της Κοινότητας Διονύσου, ο αέρας άλλαξε με αποτέλεσμα η φωτιά, που λίγο νωρίτερα είχε τεθεί υπό έλεγχο, να αναζωπυρωθεί και πάλι.

Αξίζει εδώ να τονισθεί πως από πλευράς Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, έχουν σπεύσει στο σημείο περί τα 10 οχήματα από όλα τα Κλιμάκια των Εθελοντών, που επιχειρούν υπό το συντονισμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Υπενθυμίζεται πως λόγω της φωτιάς η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και πιο συγκεκριμένα σε διακοπή της κυκλοφορίας:

Στη Λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του Αγίου Πέτρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Νέα Μάκρη

Στη Λεωφόρο Διονύσου από τη συμβολή της με την Θεοφίλου Καΐρη στο ρεύμα προς τη Νέα Μάκρη

Στη Λεωφόρο Διονύσου από τη θέση Ανατολή στο ρεύμα κυκλοφορίας από Νέα Μάκρη προς Άγιο Πέτρο.