logo


Με ανάρτησή του στο facebook ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Ν. Κοκκαλάς υπογραμμίζει πως οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Διονύσου λειτουργούν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και πλήρους ετοιμότητας εν μέσω πανδημίας, ενώ ανακοινώνει επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη για τα παιδιά στο προσεχές διάστημα καθώς και πιστοποίηση για τη διαδικασία υγιεινής στους χώρους των Σταθμών:

Οι Παιδικοί & Βρεφικοί Σταθμοί του Δήμου Διονύσου έχουν συμμορφωθεί πλήρως με τις οδηγίες που απέστειλαν οι αρμόδιες αρχές σχετικά με την πρόληψη και προστασία από τον COVID-19 και εφαρμόζουν την αυστηρή τήρηση των μέτρων (ΦΕΚ 3611/29.08.2020).

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δημοτικό Σύμβουλο και Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κ. Θανάση Κρητικό, για τη συμβολή και κάθε ενέργειά του για τη δωρεά αντισηπτικών και ειδών καθαρισμού στους Σταθμούς μας.

Όλοι οι Σταθμοί μας (8) έχουν τα παρακάτω:

μάσκες και προσωπίδες για όλο το προσωπικό, σε όλες τις εισόδους και σε όλους τους χώρους υπάρχει αντισηπτικό υγρό, ψηφιακό θερμόμετρο για την απομακρυσμένη θερμομέτρηση παιδιών και προσωπικού, δωμάτια απομόνωσης σε πιθανό κρούσμα, είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την παιδίατρο, την Ιατρό εργασίας και τον νοσηλευτή μας για οποιαδήποτε εξέλιξη ενώ όλοι βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινάει η διαδικασία πιστοποίησης HACCP για τις κουζίνες και τη διαδικασία υγιεινής σε όλους τους χώρους, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρχει και η ολοκληρωμένη πιστοποίηση από Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης για την τήρηση όλων των διαδικασιών.

Αποτελεί προσωπική μας δέσμευση, ΟΛΑ τα παιδιά που βρίσκονται μέσα στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μας, στο προσεχές διάστημα να έχουν επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη από ιδιωτικό φορέα, ενώ όλοι οι σταθμοί μας έχουν ενεργητικά και παθητικά συστήματα πυρασφάλειας και πυροπρόληψης, ενώ είναι συνδεδεμένα με τους συναγερμούς του κάθε κτιρίου.

Να αναφέρουμε ότι όλα τα κτίρια μας έχουν συναγερμό και είναι συνδεδεμένα με κέντρο λήψης σημάτων και την υπηρεσία άμεσης επέμβασης.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε, ότι έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, μπορέσαμε να απορροφήσουμε το σύνολο των αιτήσεων που δεχθήκαμε και έτσι να δεχθούμε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ!