logo


Την πρόσληψη 39 συνολικά υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου, στη χθεσινή της (11/8) συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, ανταποκρινόμενη στην εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών προς τους φορείς Δημόσιας Διοίκησης να καταθέσουν τα αιτήματά τους για τον ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων για το 2021. Στην απόφαση, που ελήφθη ομόφωνα (σ.σ. για μια ακόμη φορά απουσίασαν οι εκπρόσωποι παρατάξεων της μειοψηφίας), ζητείται πιο συγκεκριμένα η πρόσληψη:

ενός τοπογράφου μηχανικού, ενός ηλεκτρολόγου μηχανικού, 12 διοικητικών υπαλλλήλων, 3 υπαλλήλων δημοτικής αστυνομίας, 2 δενδροκηπουρών, ενός υπαλλήλου οικονομικού-λογιστικού, ενός ηλεκτρολόγου, 5 οδηγών οχημάτων, ενός ελαιοχρωματιστή και δυο υδραυλικών, 3 εργατών καθαριότητας, 6 εργατών κήπου και μιας καθαρίστριας εσωτερικών χώρων.

Στην ίδια συνεδρίαση, εξάλλου, αποφασίστηκε και η πρόσληψη 24 συμβασιούχων δίμηνης διάρκειας στον τομέα της καθαριότητας για την αντιμετώπιση περιστάσεων λόγω έξαρσης της πανδημίας, καθώς και η 6η δεσμευτική αναμόρφωση του Προϋπολογισμού 2020, μια που δεν προβλέπονταν οι σχετικές πιστώσεις.