logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Η θλίψη ακολουθεί την αηδία και τούμπαλιν. Η εβδομάδα που περνάει είχε την θλιβερή επέτειο της τραγωδίας στο Μάτι, είχε την Τουρκική ασέλγεια προς το Ορθόδοξο Μνημείο Παγκόσμιας  Πολιτιστικής Κληρονομιάς…την του Θεού Αγία Σοφία.

Στα καθ΄ ημάς το τελευταίο διάστημα γινόμαστε για μία ακόμη φορά, θεατές μίας δυσώδους πραγματικότητας που αφορά σε μεθοδεύσεις τής παρούσας Δημοτικής Αρχής, όσον αφορά τα πεπραγμένα της Α΄ Βάθμιας σχολικής επιτροπής στη διάρκεια της προηγούμενης θητείας της.  Ακούμε για καταδικαστικές αποφάσεις από την ελληνική δικαιοσύνη για υπεξαίρεση δεκάδων χιλιάδων ευρώ, και προσπαθώντας   να ενημερωθούμε για τις σημαντικές  λεπτομέρειες , πέφτουμε σε ένα νοσηρό και τριτοκοσμικό περιβάλλον.

Την τριτοκοσμική εικόνα συνθέτουν μία θλιβερή διοίκηση και ένας μοιραίος Δήμαρχος, που δεν έχει τίποτε να αναφέρει για όλα αυτά, ούτε ασφαλώς αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει -έστω και υποκριτικά- τη λύπη του για πράξεις και παραλείψεις που μόνο διαφάνεια και χρηστή διοίκηση δεν συνιστούν.

Αντί αυτών, χρησιμοποιεί τα τοπικά ΜΜΕ καθώς και την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσου, ως εταιρικό προφίλ για την αυτοπροβολή του και τη δημιουργία εντυπώσεων.

Η παράταξή μας στέκεται -και θα συνεχίσει να το πράττει και στο μέλλον- με περισυλλογή και περίσκεψη στη δραματική παρακμή που ετσιθελικά επιβάλλει η Δημοτική Αρχή, με την απαξίωση των θεσμών, την αλαζονική συμπεριφορά, με την εντυπωσιοθηρία και τη συνεχή προσπάθεια να μετατρέπει Δημότες σε οπαδούς.

Σε αυτή την κοπιώδη προσπάθεια χρειάζεται αφύπνιση και σάς θέλουμε αρωγούς.