logo


Για μια ακόμη φορά θα συζητηθεί από το Τοπικό Συμβούλιο Διονύσου η εναπόθεση μπάζων στη θέση Πηγαδάκι εκ μέρους του εργολάβου της αποχέτευσης. Το ίδιο θέμα είτε έχει συζητηθεί εκτός είτε εντός Ημερησίας Διατάξεως, πολλές φορές στο παρελθόν, μοιάζει να προσκρούει σε αδιέξοδο και υπεκφυγές: Κανείς από τους αρμόδιους αιρετούς που έχουν ερωτηθεί- είτε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Στ. Κριεμάδης είτε ο συνάδελφός του Χωροταξικού Σχεδιασμού και κάτοικος της περιοχής Γ. Φωτάκης– δεν έχει δώσει μέρι σήμερα ικανοποιητική απάντηση στο ερώτημα αν ο Δήμος, οποιαδήποτε χρονική στιγμή στο παρελθόν, έχει δώσει άδεια στον εν λόγω εργολάβο να αποθέτει και να επεξεργάζεται, εδώ και πολλούς μήνες, τα μπάζα από το έργο της αποχέτευσης στο συγκεκριμένο σημείο, προκαλώντας ηχητική, περιβαλλοντική και κυκλοφοριακή επιβάρυνση στη γύρω περιοχή.

Πρόσφατη εξάλλου είναι η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου, τον περασμένο Φεβρουάριο, να απευθύνει το παραπάνω ερώτημα προς την Τεχνική Υπηρεσία, από την οποία, όπως υπογραμμίζει στην εισήγησή του ο Πρόεδρος Τ. Μπάσης, δεν έχει λάβει καμιά απάντηση.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 28 Ιουλίου στη μία μετά το μεσημέρι στην Κοινότητα Διονύσου, έχει ως εξής:

Θέμα 1ο: Αίτηση για ατελή παράταση ταφής

Θέμα 2ο: Αιτήσεις για παρατάσεις ταφής

Θέμα 3ο: Αιτήσεις για εκταφές

Θέμα 4ο: Εναπόθεση μπάζων στη θέση “Πηγαδάκι” της Κοινότητας Διονύσου