logo


Στις 9 το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου θα συνεδριάσει δια ζώσης αλλά κεκλεισμένων των θυρών η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Διονύσου με 7 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Και αυτή τη φορά ευχής έργον είναι να ξεκινήσει η συνεδρίαση την ώρα που γράφει η πρόσκληση, και όχι μισή ώρα αργότερα όπως έγινε μια εβδομάδα πριν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν διαμαρτυρόμενοι, και με το δίκιο τους, οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας Δ. Ζαμάνης και Π. Τσούκας.

Όσο για τα θέματα στην προσεχή συνεδρίαση, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την έγκριση του πρακτικού που συνέταξε η αρμόδια επιτροπή από υπαλλήλους του Δήμου για την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος υδροδότησης, προϋπολογισμού 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, προμήθειας που πρόσφατα μεταφέρθηκε- υπενθυμίζεται- από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ στο πρόγραμμα Α. ΤΡΙΤΣΗΣ. Στον ανοιχτό διαγωνισμό που μεσολάβησε, συμμετείχαν 4 εταιρείες, αποκλείστηκαν οι δυο από αυτές επειδή δεν προσκόμισαν το σύνολοτων απαιτούμενων δικαιολογητικών, και συνεχίζουν οι υπόλοιποι δυο φορείς.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής της υπαλλήλου του ∆ήμου Γκασιώνα Ιωάννας και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση ενεργοποίησης δικαιώματος προαίρεσης της υπ’ αριθμ. 31233/01-08-2019 (19SYMV005378653 2019-08-01) σύμβασης για την «Παροχή Υπηρεσιών Μεταφοράς Ογκωδών Απορριμμάτων», σύμφωνα με το άρθρο 132 παρ. 1 περ. α ’ του Ν4412/2016.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Πρακτικού για την «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία εξοπλισμού για την ασφαλή επίβλεψη του συστήματος υδροδότησης του ∆ήμου ∆ιονύσου» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι», Προϋπολογισμού 3.540.200,00€ συμ/νου ΦΠΑ 24%.

ΘΕΜΑ 4ο: ∆ιόρθωση Σφάλματος της αριθμ. 291/2020 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 5ο: Αίτημα του κ. Πάλλη Κωνσταντίνου περί καταβολής αποζημίωσης για ζημιά που υπέστη το όχημά του εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου.

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή δωρεάς από την Τράπεζα ALPHA BANK.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΘΕΜΑ 7ο: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚ∆ΙΚΑΣΗ ΥΠΟΘΕΣΗΣ Β. ∆ΑΡ∆ΑΜΑΝΗ.