logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Ζάππειο, στην τελετή βράβευσης των ελληνικών πόλεων που διακρίθηκαν σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την προώθηση του ποδηλάτου, στο πλαίσιο της προαγωγής προτύπων βιώσιμης κινητικότητας, παραβρέθηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Νίκο Καρυστινό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Δημήτρης Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιος Μπακογιάννης κ.ά.

 

«Στο Δήμο Διονύσου, πιστεύουμε στη βιώσιμη κινητικότητα, στο ποδήλατο και σε κάθε εναλλακτικό μέσο μετακίνησης που σέβεται το περιβάλλον. Σχεδιάζουμε με όραμα και προοπτική την επόμενη μέρα, έτσι ώστε να μπορούν και οι δικοί μας δημότες να απολαμβάνουν το προνόμιο εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, μέσα από την υιοθέτηση πράσινων και οικολογικών πρακτικών» δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης.