logo


Δισέλιδη ενημερωτική επιστολή του Δημάρχου Διονύσου Γ. Καλαφατέλη συνοδεύει τους λογαριασμούς ύδρευσης για το Β΄ τετράμηνο του 2019, που ήδη απστέλλονται στους καταναλωτές της πόλης. Στην επιστολή αυτή, δεύτερη κατά σειρά, ο κ. Καλαφατέλης δυο μήνες πριν να συμπληρωθεί ο πρώτος χρόνος θητείας της νέας Δημοτικής Αρχής, προχωρεί σε ένα μίνι απολογισμό έργου της Διοίκησής του, ειδικά στους τομείς της καθημερινότητας- αποκομιδή απορριμμάτων, επισκευή βλαβών και αποκατάσταση οδοστρωμάτων- και των υποδομών, όπου προαναγγέλλει σημαντικές εξελίξεις και πρωτοβουλίες. Παράλληλα καλεί τους δημότες και κατοίκους να συνεργαστούν με το Δήμο και να τηρήσουν από την πλευρά τους τον Κανονισμό Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, τόσο για την ομαλή αποκομιδή απορριμμάτων όσο και για τον καθαρισμό των οικοπέδων, τώρα που βρισκόμαστε μέσα στην αντιπυρική περίοδο.

Ο κ. Καλαφατέλης δεν παραλείπει να αναφέρει τη σταδιακή μετάβαση του Δήμου στην ψηφιακή εποχή, τονίζει την ανταπόκριση στις κοινωνικές ανάγκες που διογκώθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και ευχαριστεί τις Υπηρεσίες που, παρότι υποστελεχωμένες , “έχουν φουλάρει τις μηχανές τους”. 

Ειδική μνεία κάνει, τέλος, ο ο Δήμαρχος στην οφειλόμενη επαγρύπνηση αναφορικά με την απευκταία εγκατάσταση διοδίων, απέναντι στην οποία έχει αναπτυχθεί αρραγές μέτωπο από όλες τις παρατάξεις.

“Πυξίδα μας οι ανάγκες σας και αταλάντευτος προσανατολισμός μας το θετικό αποτέλεσμα”, καταλήγει η επιστολή του Δημάρχου, που υπογραμμίζει πως, παρά τα αναπόφευκτα λάθη, “δεν έχουμε παρεκκλίνει από την πορεία μας” και διαβεβαιώνει πως “τα καλύτερα είναι μπροστά μας”.