logo


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ                                             Αγ. Στέφανος: 3-7-2020

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ                                       Αριθ. Πρωτ:   772

ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ “Η ΕΣΤΙΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με την υπ’αριθ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 15954 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) /08-03-2020 αρ. 3. σχετικά με την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) στο σύνολο της Επικράτειας από 9.3.2020 έως και 5.4.2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα στην από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π. «Η ΕΣΤΙΑ» του Δήμου Διονύσου, συμμορφώθηκε απόλυτα στην ως άνω ΚΥΑ .

Με δεδομένο ότι η πανδημία του Κορονοϊού δεν έχει εξαλειφθεί πλήρως στη χώρα μας και επειδή δεν υπάρχει έως σήμερα επίσημη διαβεβαίωση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, για την μη εξάπλωσή της:

Το Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙ.Π.Α.Π «Η ΕΣΤΙΑ» στην συνεδρίαση της 30-6-2020 ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να παρατείνει την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των ΚΑΠΗ που έχει στην εποπτεία του έως 30-9-2020, έπειτα και από την εισήγηση της Ιατρού Εργασίας του ΝΠ, με κύριο στόχο την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που επισκέπτονται τους συγκεκριμένους χώρους.

Μοναδικό μέλημα και απόλυτη προτεραιότητά μας, αποτελεί η ασφάλεια και η προστασία των μελών του ΚΑΠΗ μας.

Ελπίζουμε σύντομα οι συνθήκες να αλλάξουν και να επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΚΚΑΛΑΣ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ