logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαρκή μέριμνα και προσπάθεια για την αισθητική, καθαριότητα και υγιεινή του Δήμου Διονύσου καταβάλλει η δημοτική αρχή, μέσω της σταδιακής απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από διάφορα δημόσια σημεία και στις 7 Δημοτικές Κοινότητες.

Με ευθύνη του Δήμου έχουν ήδη περισυλλεγεί και απομακρυνθεί δεκάδες οχήματα, ενώ η απομάκρυνσή τους θα συνεχιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Επισημαίνεται ότι τα εγκαταλελειμμένα οχήματα εκτός του ότι επιδρούν αρνητικά στην αισθητική και ομορφιά του Δήμου μας, επιπλέον καταλαμβάνουν ζωτικές θέσεις στάθμευσης, ενώ αν παραμείνουν για πολύ καιρό μπορεί να μετατραπούν σε εστίες μόλυνσης.

Η ορθή πρακτική για όποιον δεν επιθυμεί να χρησιμοποιεί στο εξής το αυτοκίνητο του, είναι να το παραδώσει στα ειδικά εξουσιοδοτημένα κέντρα συλλογής και επεξεργασίας οχημάτων.

Ο Δήμος Διονύσου αναλαμβάνει μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών του την ευθύνη για να είναι η περιοχή μας καθαρή και όμορφη. Καμία προσπάθεια όμως δεν μπορεί να τελεσφορήσει χωρίς τη συνεργασία και υπευθυνότητα των ίδιων των πολιτών.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί τη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης του Δήμου μας!