logo


Άλλα είπε ο Δήμαρχος Γ. Καλαφατέλης στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, στις 16 Ιουνίου, και άλλα έκανε 6 ημέρες αργότερα. Ο λόγος για τις υπηρεσίες με απ’ ευθείας ανάθεση της προβολής και της επικοινωνίας του Δήμου στην αντιμετώπιση του κορονοϊού- βιντεάκια και έντυπο υλικό- που ήρθε στην Επιτροπή βασισμένη σε μελέτη εκπονημένη και θεωρημένη από το Γενικό Γραμματέα του Δήμου, συζητήθηκε, εγκρίθηκε με πλειοψηφία και με ισχυρές αντιρρήσεις και επιφυλάξεις από τους εκπροσώπους της μειοψηφίας, Δ. Ζαμάνη και Κ. Κουριδάκη, ενώ λίγο αργότερα ζητήθηκε η ακύρωση της απόφασης, ώστε το θέμα να εξεταστεί καλύτερα και να επιστρέψει στην Οικονομική Επιτροπή, και μάλιστα στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή της, όπως δήλωσε ρητά ο κ. Καλαφατέλης

Όπως επεσήμανε και χθες, 23 Ιουνίου, η Οδός Διονύσου, τέτοιο θέμα δεν περιλαμβάνεται στην Ημερήσια Διάταξη αυτής της επόμενης συνεδρίασης, την Παρασκευή 26 Ιουνίου.

Και ο λόγος εντοπίστηκε στη Διαύγεια. Όπου με ημερομηνία 22 Ιουνίου βρίσκεται αναρτημένη απόφαση Δημάρχου γι΄αυτήν την “Άµεση και Επείγουσα Ανάγκη για Προµήθεια υπηρεσιών προβολής και επικοινωνίας για τις ανάγκες του ∆ήµου ∆ιονύσου ως µέσα ενηµέρωσης για τον περιορισµό της διάδοσης και εξάπλωσης του Covid 19”. Και όπου η μελέτη για τις σχετικές υπηρεσίες, κόστους 6.076 ευρώ, εμφανίζεται τώρα να έχει εγκριθεί από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, δηλαδή από υπηρεσιακούς παράγοντες, όπως έπρεπε εξαρχής να έχει εγκριθεί.