logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παράταση λίγων ημερών στην διορία της διαδικασίας των αιτήσεων εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Διονύσου δίνει το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ «Η ΕΣΤΙΑ». Συγκεκριμένα, οι γονείς μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, πλέον, έως και τις 30 Ιουνίου, αποκλειστικά online στην ειδική ψηφιακή πλατφόρμα που ετοίμασε το ΝΠΔΔ προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς  χωρίς να χρειάζεται να προσέρχονται οι ίδιοι στα γραφεία της ΕΣΤΙΑΣ αφενός για την εξυπηρέτησή τους, αφετέρου για την ασφάλειά τους, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει επιβάλει η πανδημία.

Η παράταση κρίθηκε αναγκαία για να δοθεί μεγαλύτερο περιθώριο στους γονείς, που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, να προλάβουν χωρίς πίεση να υποβάλλουν την αίτησή τους μαζί με όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Θυμίζουμε, η πλατφόρμα για τις online αιτήσεις βρίσκεται στην ιστοσελίδα του  www.estiadionysou.gr, ενώ στις φόρμες υποβολής υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για κάθε βήμα. Σε κάθε περίπτωση το προσωπικό της ΕΣΤΙΑΣ είναι στην διάθεση των πολιτών για οποιαδήποτε βοήθεια. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 8141700.