logo


Οι Δήμοι Διονύσου και Κηφισιάς δεν είναι μόνοι τους στον αγώνα κατά της εγκατάστασης διοδίων στην περιοχή τους. Δίπλα τους οι Δήμοι Αμαρουσίου, Μεταμόρφωσης, Αχαρνών, Πεύκης- Λυκόβρυσης, Χαλανδρίου και Ωρωπού.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός εκφράζει την αντίθεσή του στη δημιουργία διοδίων στη Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο. Άλλωστε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αχαρνών είχε αποφασίσει ομόφωνα «την έκδοση ψηφίσματος για τη μη κατασκευή διοδίων» στη 2η/ 17.02.2020 Τακτική Συνεδρίασή του.

 

Παράλληλα πρόθεση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής είναι να συμμετάσχει σε όλες τις ενέργειες που θα συναποφασιστούν για την αποτροπή της κατασκευής διοδίων. 

Για να μην εγκατασταθούν τα διόδια σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη, απαιτείται κοινή προσπάθεια. Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης συμπαραστέκεται στον αγώνα των Δημάρχων Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου. Ο Δήμος Ωρωπού προστίθεται στους Δήμους που τάσσονται κατά των Διοδίων.

Εντωμεταξύ, σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 6 το βράδυ θα συνεδριάσει η Διαδημοτική Επιτροπή- Διονύσου και Κηφισιάς- κατά της εγκατάστασης διοδίων στο Ζάννειο, με στόχο τον προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων.