logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με απόφαση της Κυβέρνησης ανοίγουν από Δευτέρα οι Βιβλιοθήκες και επιτέλους ανοίγουμε ξανά τις πόρτες μας για δανεισμό και επιστροφή βιβλίων, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας! Παρακαλούμε να διαβάσετε την ανακοίνωση με προσοχή! Βασιζόμαστε στην συνεργασία σας προκειμένου χρήστες και εθελοντές να παραμείνουμε ασφαλείς.

Στη Βιβλιοθήκη, με βάση τα τετραγωνικά της, θα μπορούν, εκτός από τους εθελοντές, να μπουν 2 ξεχωριστά άτομα κρατώντας τις αποστάσεις (μέλη οικογένειας που έρθετε μαζί, για να μετράτε σαν ένας, θα πρέπει να κινήστε μαζί στον χώρο). Εάν η προσέλευση είναι μεγαλύτερη, θα πρέπει να περιμένετε στη σκάλα σε απόσταση ασφαλείας. Η παραμονή σας στη Βιβλιοθήκη περιορίζεται μέχρι τα 20 λεπτά. Συνιστούμε να κλείνετε ραντεβού είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail . Όσοι έρθετε με ραντεβού θα έχετε προτεραιότητα και θα μπαίνετε στην ώρα σας.

Να προσέρχεστε υποχρεωτικά με μάσκα και γάντια. Στην είσοδο της Βιβλιοθήκης θα υπάρχει αντισηπτικό που παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε κατά την είσοδό σας.

Τα επιστρεφόμενα βιβλία θα πρέπει να είναι σε σακούλα, πλαστική ή χάρτινη με το όνομά σας και θα μένουν σε καραντίνα για τουλάχιστον 48 ώρες, όπως κάναμε τις τελευταίες εβδομάδες που εξυπηρετήσαμε στην είσοδο. Δεχόμαστε δωρεές βιβλίων, κατόπιν συνεννόησης, που θα πρέπει να αφήνετε κάτω, στην είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Συνιστούμε στους γονείς να μην έρχεστε με τα παιδιά σας. Αν όμως επιθυμείτε να τα φέρνετε, θα πρέπει να βάζουν αντισηπτικό μπαίνοντας και να είναι υπό τη συνεχή επιτήρησή σας.

Τα προγράμματά μας δεν θα συνεχιστούν για τη φετινή περίοδο. Αν κάτι αλλάξει, θα ενημερώσουμε.

Το ωράριο μας παραμένει το ίδιο με αυτό που είχαμε πριν το κλείσιμο και είναι:

Δευτέρα: 5:30μμ-8:30μμ

Τρίτη: 11πμ-2μμ

Τετάρτη: 11πμ-2μμ

Πέμπτη: 11πμ-2μμ

Παρασκευή: 5:30μμ-8:30μμ

Τηλέφωνο: 213-2139935

E-mail: vivliothikidionysou@hotmail.com

Facebook: Φίλοι Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου

Instagram: friendsofdionysoslib

Σας περιμένουμε!