logo


Με ανακοίνωσή της η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Διονύσου Α. Τόκα διαβεβαιώνει πως τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία της πόλης είναι καθόλα έτοιμα για την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, τηρώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ:

Απόλυτα έτοιμες για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία τη Δευτέρα 01 Ιουνίου 2020 είναι οι Σχολικές Μονάδες που στεγάζουν τα 12 Δημοτικά και τα 15 Νηπιαγωγεία του Δήμου Διονύσου. Στους εσωτερικούς και αύλειους χώρους των Σχολείων πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί και αποψιλώσεις.

Η Α΄Βάθμια Σχολική Επιτροπή εφοδίασε επιπρόσθετα της προμήθειας του Υπουργείου τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία με ικανή ποσότητα υγειονομικού υλικού  (αντισηπτικά υγρά, απολυμαντικά, μάσκες, γάντια κ.λπ.) και με τα απαραίτητα υλικά καθαριότητας.

Ο καθαρισμός των Σχολικών Μονάδων θα είναι συνεχής σε όλη τη διάρκεια της ημερήσιας λειτουργίας τους. Με μέριμνα των Διευθυντών οι αίθουσες διαμορφώθηκαν με την απαιτούμενη απόσταση ανάμεσα στα θρανία.

Υπήρξαν αλλεπάλληλες επαφές με τους Διευθυντές και της Προϊστάμενες των  Δημοτικών και Νηπιαγωγείων, ώστε η επανεκκίνηση να γίνει απρόσκοπτα και με  την αυστηρή τήρηση των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

Η Σχολική Επιτροπή και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης έχουμε εξασφαλίσει την επαναλειτουργία των Σχολικών Μονάδων σε χώρους όπου τα παιδιά μας θα νοιώθουν και θα είναι ασφαλή. Όλοι μαζί μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και διοίκηση του Δήμου κερδίζουμε μέρα μέρα τη μάχη.

Αλεξάνδρα Τόκα

Πρόεδρος Α΄Βάθμιας ΣΕ