logo


Σε μήνυμά του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Διονύσου Ν. Καρυστινός προτρέπει τους κατοίκους να  στηρίξουν την επαγγελματική δραστηριότητα της πόλης, και την εστίαση που επανέρχεται σε λειτουργία από σήμερα Δευτέρα 25 Μαϊου, τηρώντας παράλλληλα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης αλλά και τη νομοθεσία:

Σταθήκαμε όρθιοι απέναντι στον υγειονομικό εφιάλτη. Τώρα, θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία και τον οικονομικό. Για αυτό και από αύριο και κάθε μέρα: Βγαίνουμε με προσοχή. Και πάμε Άγιο Στέφανο, πάμε Διόνυσο, πάμε Δροσιά, πάμε Άνοιξη, πάμε Κρυονέρι, πάμε Σταμάτα, πάμε Ροδόπολη! Να στηρίξουμε όλοι μαζί τα καταστήματα εστίασης, αλλά και όλα τα μαγαζιά ολόκληρης της ενιαίας Καλλικρατικής πόλης μας.

Διαθέτουμε δωρεάν κοινόχρηστο χώρο στα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (καφέ, εστιατόρια, αναψυκτήρια κ.λπ.), προκειμένου να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα, σύμφωνα με τις δυνατότητες που μας παρέχει η νέα νομοθεσία του Υπουργείου Εσωτερικών. Αρκεί να διασφαλίζεται η ακώλυτη διέλευση των πεζών, των γονέων με τα παιδιά τους, των ΑΜΕΑ κ.λπ., να μην καταλαμβάνονται οι οδεύσεις ΑμεΑ στο πεζοδρόμιο και να μην αναπτυχθούν σταθερές κατασκευές στον κοινόχρηστο χώρο.

Η σχετική αίτηση για τη χορήγηση άδειας δωρεάν κατάληψης επιπλέον κοινόχρηστου χώρου υποβάλλεται είτε στο πρωτόκολλο του Δήμου Διονύσου είτε σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση dimsxeseis@dionysos.gr

Βοηθούμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας και προστατεύουμε τη δημόσια γη. Ως υπεύθυνοι πολίτες στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας, τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και παραμένουμε ασφαλείς.