logo


Το πρώτο συλλογικό όργανο του Δήμου Διονύσου που επιστρέφει στην κανονικότητα των δια ζώσης συνεδριάσεων, με τις προβλεπόμενες βέβαια προφυλάξεις, είναι το Τοπικό Συμβούλιο Αγ. Στεφάνου. Σύμφωνα με την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος Δ. Μπαμπανίκας, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαϊου στις 7 το βράδυ στο Πολιτιστικό του Αγ. Στεφάνου, με την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων.

Μοναδικό θέμα στην Ημερήσια Διάταξη η συζήτηση και λήψη απόφασης για τον καθορισμό θέσεων περιπτέρων στη Δημοτική Κοινότητα Αγ. Στεφάνου.

Σύμφωνα με έγγραφο από τη Διεύθυνση Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου, ένα περίπτερο, στη συμβολή των οδών Κοιμ. Θεοτόκου και Πολυχρονοπούλου, έχει κενωθεί, και άλλο ένα, που υπήρχε μπροστά στο σταθμό του τρένου, σήμερα δεν υφίσταται αλλά από το 2018 υπάρχει απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου να δημιουργηθεί νέα θέση στην πλατεία Δημοκρατίας.

Η νέα απόφαση του Τοπικού, την προσεχή Πέμπτη, θα διαβιβασθεί στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου και εν συνεχεία στο Δημοτικό Συμβούλιο, που μετά από σύμφωνη γνώμη και της οικείας Αστυνομικής Αρχής, τελικά θα καθορίσει τις θέσεις των περιπτέρων.