logo


Η πρώτη ηχηρή ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας είναι αυτή της οδοντιάτρου Μ. Στυλιανού από την Άνοιξη. Η κ. Στυλιανού με ανακοίνωσή της στο facebook ενημερώνει για την κίνησή της, δηλώνοντας πως  παραμένει “πιστή στις ιδέες, τα οράματα και όσα δικαιούμαστε”, ψηφίζοντας στο εξής κατά συνείδηση. Στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής της μάλιστα η κ. Στυλιανού κάνει λόγο για προσωπικές επιθέσεις και πιέσεις που της ασκούνταν προεκλογικά και μετεκλογικά με στόχο να αποχωρήσει από το συνδυασμό των Ανοιχτών Οριζόντων.

Υπενθυμίζεται εδώ πως αυτή είναι η δεύτερη ανεξαρτητοποίηση, μια που είχε προηγηθεί αυτή του τοπικού συμβούλου της πλειοψηφίας στον Άγ. Στέφανο Κ. Βουτσά.

Η ανάρτηση της κ. Στυλιανού στο facebook:

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Παραμένοντας πιστή στην εντολή που μου δώσατε, ακούγοντας με σκέψη τις υποδείξεις σας και τις απαιτήσεις σας, σήμερα παρέδωσα την επιστολή ανεξαρτητοποίησης μου στην Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου και το Προεδρείο του.

Παραμένω πιστή στις ιδέες μας τα οράματα μας και στην διεκδίκηση όλων όσων δικαιούμαστε.

Παραμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διονύσου ως ανεξάρτητη και ψηφίζοντας ΜΟΝΟ κατά συνείδηση!

Και η  δήλωσή της προς το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου:

Αξιοσέβαστο προεδρείο, Κυρία Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Διονύσου, κύριοι Δήμαρχοι:

Από την στιγμή που κατέβηκα στις Δημοτικές Εκλογές το 2019, με το συνδυασμό του Κυρίου Ζαμάνη, προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά, δέχτηκα και δέχομαι προσωπικές επιθέσεις και μου ασκούνται πιέσεις να αποχωρήσω από το συνδυασμό του.

Η συνεχής επικοινωνία με τους ανθρώπους που με στήριξαν, οικογενειακοί και προσωπικοί φίλοι, άνθρωποι που έρχονται στο ιατρείο μου, συμμαθητές, δηλώνουν εκ νέου την απόλυτη υποστήριξη τους και την επιθυμία τους να συνεχίζω να τους εκπροσωπώ στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διονύσου. Αφουγκραζόμενη τους προβληματισμούς τους και με πλήρη γνώση να εκπροσωπώ και να ψηφίζω κατά συνείδηση και μόνο, με μοναδικό κριτήριο και σκοπό να υπηρετήσω όλους εκείνους που με στήριξαν αλλά και του συνόλου και δεδομένων όλων των προαναφερθέντων, με την παρούσα επιστολή μου σας γνωστοποιώ ότι στο εξής θα μετέχω στις συνεδριάσεις του Δημοτικού μας συμβουλίου ως Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος.

Μετά τιμής και εκτιμήσεως

Αθήνα 20/05/2020

Μαρία Στυλιανού