logo


Την απόφαση κατανομής συσκευασμένου αντισηπτικού για την κάλυψη των αναγκών δημόσιων εκπαιδευτικών δομών της επικράτειας, στο πλαίσιο υιοθέτησης των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κορωναϊού (COVID-19), κοινοποίησε το υπουργείο Παιδείας.

Όπως επισημαίνεται:

Η κατανομή των αγαθών ανά Δήμο και δημόσια εκπαιδευτική δομή θα γίνει σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο στην παρούσα απόφαση Πίνακα, οι οποίος και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτής.

Η παράδοση των αγαθών θα πραγματοποιηθεί απ’ ευθείας από τον ανάδοχο ή τον αντιπρόσωπό του στους Δήμους, με βάση την παρούσα. Η παραλαβή γίνεται από τριμελή επιτροπή που αποτελείται από υπαλλήλους του Δήμου, με μέριμνα του οποίου τα προμηθευόμενα είδη παραδίδονται στη συνέχεια αμελλητί στις εκπαιδευτικές δομές,

σύμφωνα με την παρούσα. Για την παραλαβή τόσο από τον Δήμο, όσο και από την εκπαιδευτική δομή συντάσσεται σχετικό πρωτόκολλο. Κατά την παράδοση στην εκπαιδευτική δομή το πρωτόκολλο υπογράφεται από τον Διευθυντή ή Υποδιευθυντή της και τον εντεταλμένο για την παράδοση υπάλληλο του Δήμου. Τα σχετικά πρωτόκολλα συντάσσονται εις διπλούν, το ένα εκ των οποίων αποστέλλεται αμελλητί στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το δεύτερο φυλάσσεται στο αρχείο του Δήμου ή της εκπαιδευτικής δομής κατά περίπτωση. Για την περίπτωση της παράδοσης στην εκπαιδευτική δομή, ο υπάλληλος του Δήμου λαμβάνει ακριβές αντίγραφο από τον Διευθυντή ή Υποδιευθυντή της.

Με βάση την παραπάνω απόφαση, στα Λύκεια του Δήμου Διονύσου αντισηπτικά κατανέμονται ως εξής:

1ο ΕΠΑΛ ΔΙΟΝΥΣΟΥ – «ΖΗΝΩΝ» 10

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗΣ 9

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 9

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ – ΦΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ 10

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 10

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 6

πηγή: aftodioikisi.gr