logo


Την άμεση σύγκληση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας ζητεί, με αίτημά της προς την Πρόεδρο της ΔΕΠ Γ. Κριεμάδη, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών “Ο Σωκράτης” στην Επιτροπή και νηπιαγωγός στο 2ο Νηπιαγωγείο Διονύσου Β. Παπαϊωάννου. Η κ. Παπαϊωάννου ζητεί, πιο συγκεκριμένα, να συζητηθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη στέγαση του 1ου Νηπιαγωγείου Διονύσου σε οικόπεδο που με πρόσφατη δικαστική απόφαση αποδόθηκε σε άλλο ιδιοκτήτη, καθώς και την ίδρυση του 3ου Νηπιαγωγείου Διονύσου, για το οποίο δεν έχει παραχωρηθεί ακόμη χώρος. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας φαίνεται να είναι από τα πλέον απαξιωμένα συλλογικά όργανα του Δήμου: Κανείς εδώ και 8 χρόνια (!) δεν έχει μπει στον κόπο να συμπληρώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου τα πεπραγμένα της, με την τελευταία καταγραφή να χρονολογείται τον Ιανουάριο του 2012!!!!

                                                                                  ΔΙΟΝΥΣΟΣ 28/4/2020

ΠΡΟΣ:

Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Διονύσου

ΚΟΙΝ: Μέλη της ΔΕΠ

Θέμα: Σύγκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Διονύσου

Σας παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα σε συνεδρίαση της ΔΕΠ για θέματα που απασχολούν την Εκπαιδευτική Κοινότητα είτε δια ζώσης (η επιτροπή είναι ολιγομελής), είτε με τηλεδιάσκεψη.

Με θέματα:

ï Ενημέρωση για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου του 1ου νηπιαγωγείου Διονύσου και  ενέργειες που έχει προβεί η Δημοτική Αρχή. Το παραπάνω θέμα το έθεσα στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής, έχετε δεσμευτεί ότι θα συζητηθεί αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί.    

ï Ενημέρωση για την ίδρυση του 3ου Νηπιαγωγείου Διονύσου  που ενώ έχει εγκριθεί από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, η Δημοτική Αρχή  δεν έχει παραχωρήσει χώρο για την στέγαση του.

Παπαϊωάννου Βασιλική

Μέλος της ΔΕΠ

Εκπρόσωπος του συλλόγου των εκπαιδευτικών Π.Ε Αν. Αττικής “Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ”