logo


Πριν από λίγη ώρα ο τοπικός σύμβουλος Αγ. Στεφάνου Κ. Βουτσάς, που εξελέγη με την παράταξη της Δημοτικής Αρχής “Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο”, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην ανακοίνωσή του ο κ. Βουτσάς, με αιχμή του δόρατος το 1ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, καταγγέλλει την αδιαφορία και αυτής της Διοίκησης προς τον Άγ. Στέφανο, αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για βολεμένους, αμφισβητεί την πίστη της παράταξης στο τρίπτυχο διαφάνεια-απολογισμός-λογοδοσία, όπου στηρίχθηκε η προεκλογική της εκστρατεία και καλεί τους αποδεδειγμένα ανεπαρκείς να παραιτηθούν, προσφέροντας υπηρεσία στον τόπο.

Ολόκληρη η δήλωση του ανεξάρτητου, πλέον, τοπικού συμβούλου, που συνοδεύεται από πλήθος φωτογραφιών της κατάστασης του Δημοτικού Σχολείου, έχει ως εξής:

Άγιος Στέφανος 30/04/2020

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης

Δεν πέρασε ακόμη ολόκληρος χρόνος από τις Δημοτικές εκλογές και η ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ συμπλήρωσε 8 μήνες στη διοίκηση του Δήμου. Είναι αλήθεια ότι οι αστοχίες ξεκίνησαν σχεδόν με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Επειδή όμως κάθε αρχή και δύσκολη ένιωσα ότι δεν πρέπει να βιαστώ να κρίνω. Εξάλλου πάντα υπαρχουν περιθώρια για βελτιώσεις και διορθωσεις αν κάποιος ειναι διατεθειμένος να ακουσει,να παραδεχθεί τα σφάλματα του και να δαπανήσει κοπο και χρονο.

Τα πραγματα δυστυχώς δεν εξελίχθηκαν οπως επρεπε, δηλαδη οπως ειχαμε υποσχεθεί, οπως ειχαμε σχεδιάσει και οπως περίμενε ο κοσμος που μας ψήφισε. Καποιες φωνες άρχισαν απο ΝΩΡΙΣ να ενημερωνουν να στελνουν μηνύματα να προειδοποιούν…. Αντιμετωπίστηκαν με αδιαφορία, στην καλύτερη περιπτωση. Με καχυποψία και με εχθρότητα στην χειροτερη, απο καποιους που βολεύτηκαν στη θαλπωρή της καρέκλας και στο μηνιάτικο που τη συνοδεύει… ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ…. «Δεν εννοώ ολους»

Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…..

Σχολίασα πολλες φορες, στο πλαίσιο των οργάνων διοικησης και εσωτερικά στην παραταξη αλλα απαντησεις ΑΚΟΜΑ δεν πηρα…. Πολλες φορες προκάλεσα αλλα παλι δεν πηρα καμια απαντηση… Την εικονα του Αγιου Στεφανου την γνωριζετε, την βλεπετε γύρω σας. Δειτε τωρα στις φωτογραφιες την κατασταση που βρίσκεται το 1ο Δημοτικο Αγίου Στεφανου. Ενα κτηριο 70 και πλεον χρονων, το οποιο θα επρεπε να ειναι διατηρητέο και βρισκεται στην καρδια της πολης 300 μετρα απο το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ….

Ενημέρωσα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας. Ζήτησα να προστατευτεί το κτηριο. Να φροντίσουν να κλειδωθεί. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ….. Τιποτα ομως…. Δεν επιθυμώ να συνεχισω και να ειναι τα χερια μου ΔΕΜΕΝΑ….. Ακομη περιμενουμε τις αρμοδιοτητες και τα μεσα που θα δίνονταν στα ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ… Δεν επιθυμώ να συνεχισω και να με αγνοεί οποιος εχει τοποθετήσει το εγω του πανω απο το μπόι του…Δεν επιθυμώ να συνεχισω και βλεπω τον Αγιο Στεφανο οπως τον κατάντησε η προηγουμενη ανεκδιήγητη δημοτικη αρχη… Για να ειμαι συνεπής με τα πιστευω και τις αξιες μου, δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου και προκαλω οσους απο τους υπεύθυνους ειναι αποδεδειγμένα ανεπαρκείς να παραιτηθούν… ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ…..

Καρατζας Βουτσας, Τοπικος συμβουλος Αγιου Στεφανου

ΥΓ1: Το πιο σύντομο ανέκδοτο των τελευταίων 8 μηνων ειναι ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ απο Αντιδημαρχους «οχι ολους» σε θεσεις ευθυνης αμειβομενους συνεργατες «οχι ολους» και συμβουλους»οχι ολους» του ΔΗΜΑΡΧΟΥ…

ΥΓ2 Οι πρώτες 100 μερες που θα αλλάζαμε την εικονα του δημου προς το καλυτερο εχουν περασει εδω και 150 μερες…. Μη μου πειτε για τον Covid 19…. Αυτος ειναι λιγοτερο απο 60 μερες που απασχολεί την Ελλαδα.

ΥΓ3 Στο πρωτο δημοτικο σχολειο φοίτησε ο παππούς μου, ο πατερας μου και εγω…. Δεν εχω λοιπον σκοπο να δω τα παιδια μου τα ανίψια μου και τα παιδια των άλλων συνδημοτών να φοιτούν στο σχολειο κατω απο αυτές τις συνθηκες…

Σημείωση της Οδού Διονύσου: Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το παραπάνω κείμενο περιλαμβάνονται σ’ αυτές που ο ίδιος ο κ. Βουτσάς έχει αναρτήσει και συνοδεύουν τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του