logo


Αρωγοί στη μάχη του Δήμου, και της ελληνικής πολιτείας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, Εθελοντές από το Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Αγ. Στεφάνου απολύμαναν σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου κεντρικά σημεία της Κοινότητας, το Δημαρχείο, εκκλησίες, τα ιατρεία του ΙΚΑ και καταστήματα. Το Κλιμάκιο, με ανάρτησή του στο facebook, ζητεί από όλους να «μένουμε σπίτι», όσο διαρκεί αυτή η απειλή:

Σήμερα 1 Απριλίου ο Σύλλογός μας, προσέφερε τις υπηρεσίες του και την βοήθειά του στον Δήμο Διονύσου στην αντιμετώπιση του COVID-19. Ο Σ.Ε.Π.Π.Α.Σ με ένα όχημα και τρεις εθελοντές απολύμανε δημόσιους χώρους της κοινότητας, κεντρικά της σημεία, το Δημαρχείο, πλατείες, καταστήματα με μεγάλη επισκεψιμότητα, εκκλησίες του Δήμου, ιατρεία του ΙΚΑ καθώς και ένα γηροκομείο.

Από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε την διαθεσιμότητά μας στην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας αλλά και στον Δήμο Διονύσου για να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση αυτής της υγειονομικής κρίσης.

Ανέκαθεν αυτό που σας ζητούσαμε από αυτή τη σελίδα ήταν μόνο το ευχαριστώ σας. Αυτή τη φορά θα σας ζητήσουμε κάτι περισσότερο. Σας ζητάμε να μείνετε στο σπίτι σας, δίπλα στους δικούς σας όσο το υγειονομικό προσωπικό, η επιστημονική κοινότητα, οι αρχές και τέλος εμείς σαν μέλη της Πολιτικής Προστασίας αντιμετωπίζουμε και αυτή την απειλή. Σας Ευχαριστούμε!

Καλό μήνα σε όλους σας!