logo


Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ZOOM πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη  σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου στις 10 το πρωί η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου, την οποία παρακολούθησε και η Οδός Διονύσου. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρός της και Δήμαρχος Γ. Καλαφατέλης, οι Αντιδήμαρχοι Γ. Λακαφώση, Στ. Κριεμάδης, Γ. Τσουδερός (από τη Δύναμη Ευθύνης) και Χ. Τσεβάς (Η πόλη μας, Το σπίτι μας), ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δ. Ζαμάνης και η δημοτική σύμβουλος από πλευράς Δημοτικής Αρχής Γ. Μυλωνά, ενώ την παρακολούθησε και ο επικεφαλής των ΜΑΖΙ για τον Διόνυσο Ν. Κλήμης.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως αποσύρθηκε για περαιτέρω εξέταση το θέμα που αφορούσε σε δυο απ’ ευθείας αναθέσεις- στην επισκευή βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης και στην καταμέτρηση της κατανάλωσης-  συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 114.000 ευρώ, παρόλο που σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου, η ύδρευση μαζί με την καθαριότητα και την κοινωνική πολιτική, αποτελούν τους τρεις τομείς που η Δημοτική Αρχή θέλει να ενισχύσει αυτή την περίοδο.

Απαντώντας, τέλος, σε σχετική ερώτηση της Οδού Διονύσου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Στ. Κριεμάδης διευκρίνισε πως μέχρι στιγμής έχουν ανακατασκευαστεί και πιστοποιηθεί 13 Παιδικές Χαρές ενώ ακόμη τέσσερις ανακατασκευάζονται ήδη με σύμβαση στο πλαίσιο του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ με στόχο να είναι έτοιμες τον προσεχή Ιούνιο ή Ιούλιο. Σύμφωνα, επιπλέον, με τον κ. Καλαφατέλη, επιδιώκεται η υπογραφή και νέας σύμβασης στο πλαίσιο του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, που θα περιλαμβάνει ακόμη τρεις Παιδικές Χαρές, ανεβάζοντας τον αριθμό των πιστοποιημένων σε είκοσι, από τις 32 συνολικά που υπάρχουν στο Δήμο Διονύσου.