logo


Στη μία μετά το μεσημέρι, σήμερα Παρασκευή 28 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη στη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης θα ενημερώσει τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί, αλλά και όσα πρόκειται να ληφθούν, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού στο Δήμο Διονύσου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη διαπαραταξιακή ενημερωτική “συνάντηση” για τον κορονοϊό, μια που αντίστοιχη, δια ζώσης, ενημέρωση είχε πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαρτίου. Έκτοτε η Διοίκηση του Δήμου δεν είχε προβεί σε καμιά άλλη επίσημη ενημέρωση των παρατάξεων για το θέμα, γεγονός που στηλίτευσαν σε πρόσφατα Δελτία Τύπου και ανακοινώσεις τους τόσο η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης όσο και οι ΜΑΖΙ για τον Διόνυσο. Η Λαϊκή Συσπείρωση, μάλιστα, είχε καταθέσει από την αρχή συγκεκριμένη δέσμη μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο, για τη στήριξη των δημοτών, αλλά και ειδικά των εργαζομένων στο Δήμο, ενώ και οι δυο παρατάξεις είχαν υπογραμμίσει σε όλους τους τόνους την- προφανή- ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η σημερινή ενημέρωση έρχεται, καθυστερημένα πάντως, να καλύψει αυτό το κενό- με την ευχή στο εξής να καθιερωθεί συστηματικά και τουλάχιστον για όσο διάστημα διαρκέσει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης.