logo


Για δέκατη φορά μέσα σε 12 μήνες ο Άγ. Στέφανος μένει χωρίς νερό, ενώ αλλεπάλληλες είναι οι βλάβες στο δίκτυο τις τελευταίες ημέρες εν μέσω πανδημίας λόγω του κορονοϊού. Όπως δήλωσε σε τηλεφώνημά του στην Οδό Διονύσου ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και κάτοικος της περιοχής Τ. Παντελόγλου, τους τελευταίους μήνες παρουσιάζεται σταθερά πρόβλημα είτε στη ηλεκτροδότηση των αντλιών ύδρευσης είτε στις ίδιες τις αντλίες, με αποτέλεσμα τις αλλεπάλληλες διακοπές στην υδροδότηση του Αγ. Στεφάνου. Σχετική ανακοίνωση, υπενθυμίζεται, εξέδωσε η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης μόλις χθες, υπογραμμίζοντας το πρόβλημα που οξύνεται λόγω της πανδημίας:

«Το νερό είναι το βασικότερο από τα αγαθά, και ειδικά τώρα σε συνθήκες πανδημίας και εγκλεισμού, είναι ζωτικής σημασίας η απρόσκοπτη υδροδότηση των πολιτών», είπε οργισμένος ο κ. Παντελόγλου που βρίσκεται στο δρόμο για να προμηθευθεί εμφιαλωμένο νερό, διερωτώμενος: “Μετά τα τελευταία μέτρα, δεν εκτίθεμαι στον κίνδυνο να πάω στο super market να πάρω νερό;”

Καλεί, τέλος, ο ίδιος και ο συνάδελφός του από τη Λαϊκή Συσπείρωση Π. Πανάγος τη Δημοτική Αρχή να εξασφαλίσει άμεσα εμφιαλωμένο νερό στα σπίτια που πλήττονται από τις βλάβες.