logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μέλη της Βιβλιοθήκης μας

Στην αρχική μας ανακοίνωση δηλώσαμε κλειστά μέχρι και 20 Μαρτίου, όλοι όμως ξέρετε ότι το πρόβλημα συνεχίζεται και μάλιστα τα μέτρα γίνονται όλο και αυστηρότερα. Η Βιβλιοθήκη λοιπόν δεν θα ανοίξει μέχρι νεωτέρας. Ο χρόνος δανεισμού εννοείται πως δεν μετράει για όσους έχετε δανειστεί βιβλία και για όσους δεν προλάβατε να δανειστείτε ή τα διαβάσατε, μπορείτε να διαβάσετε ηλεκτρονικά βιβλία καθώς προσφέρονται (μάλιστα αρκετά είναι δωρεάν) από πολλούς φορείς: Την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, τη Βουλή των Ελλήνων, εκδοτικούς οίκους και διαδικτυακές σελίδες. Η σελίδα bookbook.gr προσφέρει για κάθε μέρα και μία δραστηριότητα/αποστολή για τα παιδιά, που μπορείτε να εκτυπώνετε και να στέλνετε τις συμπληρωμένες σελίδες στη Βιβλιοθήκη για να τις δημοσιεύει!

Η Γιορτή Ποίησης φυσικά δεν θα γίνει και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που μας έστειλαν τα ποιήματά τους! Όταν με το καλό ανοίξουμε, θα μπορούν να έρθουν στη Βιβλιοθήκη να παραλάβουν τον έπαινο για τη συμμετοχή τους με ένα μικρό δωράκι.

Το πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας, απ’ ό,τι φαίνεται, θα ακυρωθεί για φέτος καθώς, και να ανοίξουμε μετά το Πάσχα, δεν φτάνει ο χρόνος μέχρι τις εξετάσεις…

Για τα υπόλοιπα εν αναμονή!

Μένουμε λοιπόν σπίτι, διαβάζουμε, παραμένουμε δημιουργικοί και γεμίζουμε μπαταρίες μέχρι να περάσει αυτή η μπόρα!

Να είστε όλοι καλά!!!