logo


Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού εικοσιτεσσάρων θέσεων δίµηνης διάρκειας µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου για το 2020 ώστε να αντιμετωπισθούν πρόσκαιρες και κατεπείγουσες ανάγκες του ∆ήµου ∆ιονύσου και συγκεκριµένα οι περιστάσεις λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, αποφάσισε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου στην πρόσφατη συνεδρίασή της την Τρίτη 17 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα, η πρόσληψη αφορά σε 20 εργάτες καθαριότητας, συνοδούς στα απορριμματοφόρα, και σε 4 οδηγούς απορριμματοφόρου.

Στην ίδια συνεδρίαση εξάλλου αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία αυτή τη φορά με τις αρνητικές ψήφους της μείζονος μειοψηφίας, η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για την κάλυψη αναγκών στον ίδιο τομέα, του περιβάλλοντος, με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου 8 μηνών.

Η πρόσληψη αφορά, ειδικότερα σε 59 άτομα που, σύμφωνα με την εισήγηση, θα ενισχύσουν την Υπηρεσία στους τομείς της  περισυλλογής-αποκοµιδής απορριµµάτων και ογκωδών, της υπηρεσίας ύδρευσης και ηλεκτροφωτισµού και τη γενικότερη προστασία της δηµόσιας υγείας, καθώς και της βελτίωσης των συνθηκών καθηµερινότητας του πολίτη.

Οι ειδικότητες που αναφέρονται στην εισήγηση είναι: 6 οδηγοί απορριμματοφόρου, 35 εργάτες καθαριότητας (πλήρωμα απορριμματοφόρων), 4 ηλεκτρολόγοι, 4 χειριστές μηχανημάτων έργου, 6 εργάτες ύδρευσης και 4 υδραυλικοί.