logo


Τη σημερινή διαπαραταξιακή συνάντηση στο Δήμο Διονύσου για τα μέτρα κατά του κορονοϊού, ίσως επισκιάσει περίεργο περιστατικό που καταγγέλλει με ανάρτησή της και σε υψηλούς τόνους στο facebook η παράταξη των Ανοιχτών Οριζόντων. Σύμφωνα με την καταγγελία, που κατά πληροφορίες της Οδού Διονύσου έχει πρωτοκολληθεί και στο Δήμο, χειρόγραφο απειλητικό μήνυμα κατά του τέως Δημάρχου Δ. Ζαμάνη βρέθηκε έξω από την οικία του τελευταίου, λίγες ημέρες μετά από την παλαιότερη καταγγελία του ότι ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Μ. Αφίφης έκανε παράνομη χρήση υπηρεσιακού οχήματος.

Εν προκειμένω η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας συνδέει το απειλητικό μήνυμα, και το περιστατικό, το οποίο χαρακτηρίζει “αλητεία”, ευθέως με τη Δημοτική Αρχή και την ανοχή της σε παραβατικές συμπεριφορές. Υπενθυμίζει επιπλέον πως πριν από λίγο καιρό ο ίδιος ο Δήμαρχος Γ. Καλαφατέλης είχε “συλληφθεί” από το φακό της δημοτικής παράταξης “Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου” να οδηγεί επικίνδυνα, κάτι που είχε καταγγελθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ είχε πάρει και ευρύτερη δημοσιότητα.

Σε επικοινωνία πάντως τής Οδού Διονύσου με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων, ο τελευταίος δήλωσε πως επιφυλάσσεται για σχετική ανακοίνωση, ενώ ανάλογη στάση τηρεί και η Δημοτική Αρχή.