logo


Στις 9 το πρωί αύριο Τρίτη 10 Μαρτίου θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Διονύσου, με 18 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Οδού Διονύσου, ο Δήμαρχος Γ. Καλαφατέλης δήλωσε πως τα συλλογικά όργανα του Δήμου- Δημοτικό Συμβούλιο και Επιτροπές- θα συνεχίσουν κανονικά τις συνεδριάσεις τους, ενώ οι χώροι των δημοτικών καταστημάτων καθαρίζονται εντατικά: “Στις αλλεπάλληλες συνεδριάσεις που έχουμε με την Εκτελεστική Επιτροπή, είπαμε πως εμείς θα είμαστε οι τελευταίοι που θα φύγουμε. Ήδη στα διάφορα σενάρια που μελετούμε, έχουμε εξετάσει και την περίπτωση της τηλεεργασίας, αν ο μη γένοιτο σημειωθεί κρούσμα κορονοϊού σε δημοτική Υπηρεσία”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαφατέλης.

Όσον αφορά στην αυριανή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, τέσσερις αιρετοί από την απελθούσα Δημοτική Αρχή ζητούν τη νομική υποστήριξη του Δήμου. Πρόκειται, πιο συγκεκριμένα, για τους: Δ. Ζαμάνη τέως Δήμαρχο και Δ. Ράικο, τέως Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, για εκτέλεση έργου στην οδό Ταϋγέτου στον Άγ. Στέφανο, Δ. Ζαμάνη και Β. Δαρδαμάνη, τέως Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, για εργατικό ατύχημα και Α. Πέππα, τέως Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, για απόρριψη αποβλήτων σε ρέμα επί της οδού Αρκαδίας στο Κρυονέρι. Οι παραπάνω έχουν κληθεί να παράσχουν εξηγήσεις σε προκαταρκτική εξέταση για αδικήματα που φέρονται να διέπραξαν στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων τους, έτσι ζητούν τη νομική υποστήριξή τους από το νομικό σύμβουλο του Δήμου Γ. Βασιλείου:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση οριστικής κατακύρωσης αποτελέσματος και ανακήρυξη οριστικού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την “Παροχή Υπηρεσίας Ηχητικής και Φωτιστικής Κάλυψης των Εκδηλώσεων του ∆ήμου ∆ιονύσου”, συνολικού προϋπολογισμού πενήντα εννέα χιλιάδων εννιακοσίων ενενήντα έξι ευρώ και δεκαέξι λεπτών (59.996,16€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση οριστικής κατακύρωσης αποτελέσματος συνοπτικού διαγωνισμού και ανακήρυξη οριστικού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την ““Προμήθεια υπολογιστών, εκτυπωτών και λοιπού Μηχανογραφικού Εξοπλισμού του ∆ήμου ∆ιονύσου” συνολικού προϋπολογισμού 64.477,98€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση των Πρακτικών Νο.1 & Νο.2 του Ανοικτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την υπηρεσία αποκομιδής βιοαποδομήσιμων υλικών.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΘΕΜΑ 4ο: ΠΑΡΟΧΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ.

ΘΕΜΑ 5ο: ΠΑΡΟΧΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ.

ΘΕΜΑ 6ο: ΠΑΡΟΧΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΟΥ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 7ο: Άμεση και Επείγουσα Ανάγκη για την Προμήθεια Υπηρεσίας Μηχανημάτων Έργου για τον Εκχιονισμό του Οδικού ∆ικτύου των ∆ημοτικών Ενοτήτων Σταμάτας, ∆ιονύσου και Ροδόπολης του ∆ήμου ∆ιονύσου στις 30 ∆εκεμβρίου 2019.

ΘΕΜΑ 8ο: Άμεση και Επείγουσα Ανάγκη για την Προμήθεια Υπηρεσίας Μηχανημάτων Έργου για τον Εκχιονισμό του Οδικού ∆ικτύου των ∆ημοτικών Ενοτήτων Σταμάτας, ∆ιονύσου και Ροδόπολης του ∆ήμου ∆ιονύσου στις 6 & 7 Ιανουαρίου 2020.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 9ο: Εξειδίκευση δαπάνης για τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης παρουσίασης βιβλίου του Μίμη ∆ομάζου με τίτλο “Μυστικά και … άλλες αποκαλύψεις”.

ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” για ενίσχυση κοινωνικών δομών του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 11ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για ενίσχυση της Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 12ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για την ενίσχυση Αποκριάτικης εκδήλωσης του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 13ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για ενίσχυση της Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 14ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για την ενίσχυση της Παιδικής & Νεανικής χορωδίας του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 15ο: Αποδοχή δωρεάς: ∆ΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ από ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. για την εκδήλωση πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο ∆ροσιάς για τη ∆ομή: Ζωγραφικής Ενηλίκων και Παιδιών” καθώς και για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παιδικής Νεανικής Χορωδίας του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 16ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Π.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 17ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το SUPER MARKET ΑΛΦΑ- ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 18ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το SUPER MARKET ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.