logo


Ο ΕΒΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ – ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ

Φίλες και φίλοι,

Ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που, συντεταγμένα και υπεύθυνα, λαμβάνουν και εφαρμόζουν τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας.

Ανεξάρτητα από το έργο που επιτελεί το προσωπικό που έχει επιφορτιστεί με την άμυνα και την ασφάλεια της Πατρίδας (των ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και της εθνοφυλακής).

Ανεξάρτητα από το ποιοι και πώς εργαλειοποιούν το μεταναστευτικό και προσφυγικό πρόβλημα και εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους σχέδια σε βάρος της Πατρίδας.

Εμείς, στην Κοινότητα Αγίου Στεφάνου, νιώθουμε ότι ο ΕΒΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ και αισθανόμαστε την ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ.

Με ένα τρόπο που θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες τους, μεθοδικά και οργανωμένα, και με την προοπτική η συνδρομή μας να διαρκέσει όσο και ο αγώνας τους.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε.

Φίλες και φίλοι, στηριζόμαστε στην πολύτιμη βοήθειά σας και θα σας κρατούμε ενήμερους γι’ αυτή την πρωτοβουλία και το πώς βήμα-βήμα θα την υλοποιήσουμε.

Πληροφορίες: Καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, 8:00-15:00 και 18:00-20:00, στα γραφεία της Κοινότητας (στον 1ο όροφο πάνω από το Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου) θα βρίσκεται ο Δημ. Μπαμπανίκας (τηλ. 6972210180).

Σε πρώτη φάση συλλέγουμε:

Α. Προστατευτικά γυαλιά, αντιασφυξιογόνες μάσκες, γάντια εργασίας (διατίθενται όλα σε καταστήματα με είδη κιγκαλερίας και δεν είναι μιας χρήσης)

Β. Αντισηπτικά μαντηλάκια και μωρομάντηλα

Γ. Νερά 500 ml, χυμούς και ενεργειακά ποτά, κρουασάν, μπάρες δημητριακών, μπισκότα