logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

26/2/2020

Προς τα όργανα της διοίκησης, τον δήμαρχο κ. Καλαφατέλη και τους επικεφαλής των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων και τους αιρετούς τους και προς (κυρίως) τους δημότες του δήμου Διονύσου.

Το χθεσινό χάος και η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω αρχικά κρίνεται ως απαράδεκτη, απολίτιστη, άνευ ουσίας και απολύτως μικροκομματική.

1ον. Το βάρος μιας ομαλής και διάφανης συζήτησης επί των κρίσιμων θεμάτων στο δήμο μας είναι «ex officio» υποχρέωση καταρχήν προς τους πολίτες-δημότες που σας επέλεξαν (προσωπικά) για την άμεση και πλήρη εκπροσώπησή τους ώστε να επιλυθούν χρόνια θέματα στην περιοχή και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες.

2ον. Η, τουλάχιστον, αστεία αντιμετώπιση τόσο των θεμάτων όσο και των (πολιτικά) αντιπάλων με αστεϊσμούς, φωτογραφίσεις, βιντεοσκοπήσεις εκφοβισμού, όπως περήφανα (!!!!) δηλώθηκε, μας βρίσκει ξεκάθαρα αντίθετους ως προς το θεσμικό ρόλο αλλά κυρίως το ηθικό αποτύπωμα που ΟΦΕΙΛΕΙ να αφήνει ένας εκλεγμένος, πόσο μάλλον ένα Σώμα όπως το ΔΣ. Δεν είναι αρένα, δεν είναι γήπεδο, δεν είναι κυρίως καφενείο.

Όλα τα παραπάνω είναι παρελκόμενα που δυστυχώς οι πολίτες δεν γνωρίζουν ή δεν μαθαίνουν, ή επιλέγουν κάποιοι να μην τα μοιράζονται μαζί τους ως πληροφόρηση.

Χρόνια τώρα όλα τα κρίσιμα ζητήματα του δήμου αντιμετωπίζονται ως να είναι μια απλή επικοινωνιακή κόντρα για το θεαθήναι. Κοινώς, ως έκφραση, για αυτά που βλέπει η πεθερά..

*Προτροπή προς τις παρατάξεις, να αποφασίσουν να λάβουν μέτρα κύριας και άμεσης ενημέρωσης προς τους δημότες (Ένας τρόπος είναι η ζωντανή μετάδοση των συμβουλίων ραδιοτηλεοπτικά. Ένας άλλος τρόπος είναι το Σώμα να καλεί σε κάθε συζήτηση τοπικούς φορείς, και συλλογικότητες).

*Προτροπή δεύτερη, προς τους νέο-εκλεγμένους και πρωτοεμπλεκόμενους στο στίβο της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, να μη σύρονται σε ένα στείρο μοτίβο άκρως αποτυχημένο που μόνο στρεβλά εγκυμονεί. Να επιδείξουν «άλλη» στάση και όχι να υπηρετήσουν ρόλους ως του χρήσιμου ηλίθιου και Νενέκου. Από αυτούς χορτάσαμε εμείς και οι δημότες τόσα χρόνια. Διαφορετικά θα πρέπει (και θα) απολογηθούν για ποιο λόγο ενεπλάκησαν στα κοινά του δήμου.

Υ.Γ. Όταν επί διοίκησης Ζαμάνη η πρόταση ανάθεσης των απορριμμάτων ερχόταν προς συζήτηση, η μείζων τότε αντιπολίτευση του κ. Καλαφατέλη, αντιδρούσε, φώναζε, αποχωρούσε και μπλόκαρε θεσμικές διαδικασίες. Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτά (τα λυπηρά ως αντίληψη και θέση) είναι δανεικά κύριε Δήμαρχε.

Μην απορείτε..

Τρεχάτε γιατί χανόμαστε..

Η Συντονιστική Επιτροπή

ΣυνΕΝΑ