logo


Ο Δήμαρχος Διονύσου επιστρέφει στα καθήκοντά του, μετά από την ολιγοήμερη περιπέτεια της υγείας του, και το Δημοτικό Συμβούλιο επιστρέφει στις συνεδριάσεις την προσεχή Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 6.30 τοβράδυ με 13 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

Ανάμεσά τους:

*Ακόμη μια αδυναμία εκτέλεσης εργασίας εκ μέρους του Δήμου με δικά του μέσα και προσωπικό, αυτή τη φορά της αποκομιδής ογκωδών- συμπεριλαμβανομένων και των μπάζων- και βιοαποδομήσιμων υλικών (κλαδεμάτων κ.λπ.). Η παραπάνω εργασία προτείνεται να ανατεθεί σε ιδιώτη εργολάβο για ένα χρόνο με δικαίωμα προαίρεσης (δηλαδή δυνατότητα για συμπληρωματική προμήθεια αγαθών ή παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας) ύψους 50%, συνολικού προϋπολογισμού 2,3 εκατομμύρια ευρώ!

*Η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος για το 2020 με την προσθήκη νέας μελέτης με τον τίτλο “Έλεγχος επάρκειας και μελέτη έργων αναβάθμισης δικτύου ύδρευσης περιοχής Αναγέννησης στο Διόνυσο”, κόστους 25.000 ευρώ από ίδιους πόρους

*Και τέλος, η ένταξη του Δήμου Διονύσου στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, με αντικείμενο ενέργειες σχετικές με την κατασκευή και βελτίωση προστατευτικών υποδομών καθώς και υποδομών παρακολούθησης των δασών. Σύμφωνα με την εισήγηση του Θ. Κρητικού, εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για την Πολιτική Προστασία, οι δράσεις του Δήμου θα επικεντρωθούν σε έργα πυροπροστασίας και αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΟΔΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Διόρθωση της αριθμ. 472/2019 απόφασης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 2ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Συντήρηση και προμήθεια αναλωσίμων φωτοτυπικών μηχανημάτων μάρκας TOSHIBA».

ΘΕΜΑ 3ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Υπηρεσίες Συντήρησης Οικοδομικών Κατασκευών κτιρίων & Κοινόχρηστων Υποδομών του Δήμου».

ΘΕΜΑ 4ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «την παροχή υπηρεσιών εργασιών οδοκαθαρισμού & συντήρησης καθαριότητας (οδών πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων των επτά δημοτικών ενοτήτων) Δήμου Διονύσου».

ΘΕΜΑ 5ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «για την ηχοφωτιστική κάλυψη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Διονύσου».

ΘΕΜΑ 6ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Συντήρηση και προμήθεια αναλωσίμων φωτοτυπικών μηχανημάτων μάρκας RICOH».

ΘΕΜΑ 7ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛOY ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΓΙΑ THN ΕΠΙΣΚΕΥH TOY ΥΠ’ ΑΡΙΘ. ΠΛΑΙΣΙΟΥ WMU2M30E49W000447 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «Θ. ΠΑΝΟΥΣΑΚΗΣ Α.Ε.».

ΘΕΜΑ 8ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ TΩΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΗΗ6169,ΚΗΟ6056,ΚΗΗ6438 ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ , ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΚΑΞΕΚΩ».

ΘΕΜΑ 9ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Ηλεκτρονική διαδραστική πλατφόρμα προγραμματισμού, οργάνωσης, παρακολούθησης, ελέγχου των δράσεων του Δήμου και αξιολόγησης αυτών από τους πολίτες του Δήμου».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 10ο: Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2020 Δήμου Διονύσου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΘΕΜΑ 11ο: Διαβίβαση εγγράφων σχετικά με την εξέταση ένστασης του Χ***** Χ*********.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 12ο: Διαπίστωση Αδυναμίας Εκτέλεσης με Ίδια Μέσα Υπηρεσίας Αποκομιδής (και Διαχείρισης) των Βιοαποδομήσιμων και Ογκωδών Απορριμμάτων (συμπεριλαμβανομένου εγκαταλειμμένων / επικίνδυνων Υλικών και Μπαζών) από τις Οδούς και άλλους Χώρους στο Δήμο για τα Έτη 2020 & 2021 και Έγκριση Ανάθεσης σε Ιδιώτη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 13ο: Εισήγηση για συμμετοχή του Δήμου στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης ( ΠΑΑ 2014-2020 ), που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.