logo


Υπογραφές συγκεντρώνουν οι γονείς του 4ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου, στον Άγ. Στέφανο, ώστε το ζήτημα της ασφάλειας στο σχολείο να συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Υπενθυμίζεται εδώ πως το τελευταίο διάστημα στο χώρο του 4ου Δημοτικού έχουν σημειωθεί τραυματισμοί δυο μαθητών, ενώ το θέμα έχει ήδη απασχολήσει το Τοπικό Συμβούλιο Αγ. Στεφάνου και τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το περιεχόμενο του αιτήματος, που ήδη πρωτοκολλήθηκε στο Δήμο με τουλάχιστον 25 υπογραφές γονιών, είναι το παρακάτω:

Άγιος Στέφανος 18/2/2020

Προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Κα Σ. Κατσίγιαννη

Η Λειτουργία την φετινή χρονιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου μας βρήκε σύμφωνους διότι γνωρίζαμε καλά τα προβλήματα που δημιουργούνταν από την υπεράριθμη λειτουργία των άλλων σχολείων της περιοχής μας.

Από τους πρώτους μήνες όμως ήρθαμε αντιμέτωποι με μια σειρά προβλήματα που ως γονείς μας έκαναν να ανησυχούμε κυρίως για την ασφάλεια των παιδιών μας.

Οι πρόσφατοι τραυματισμοί δύο μικρών μαθητών (ο δεύτερος ιδιαίτερα σοβαρός) επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες μας. Εφόσον η κατάσταση στις εγκαταστάσεις του αύλιου χώρου του σχολείου μας παραμένει η ίδια, παραμονεύει πάντα ο κίνδυνος να τραυματιστούν και άλλοι μαθητές.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμβιβαστούμε με αυτή  την κατάσταση.

Ζητάμε να συζητηθεί το θέμα της ασφαλούς λειτουργίας του σχολείου μας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να παρθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα και να εξασφαλιστεί η ασφαλής φοίτηση των παιδιών μας.