logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας με επιστολή του ευχαριστεί το Δήμο Διονύσου και τους κατοίκους του για τη συλλογή καπακιών, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων για  ανασφάλιστους και άπορους που δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. Ακολουθεί το Ευχαριστήριο:

Ευχαριστήριο

Ο Σύλλογος Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Διόνυσου και τους κατοίκους του για την συμμετοχή τους στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, ώστε να δίνουμε δωρεάν Αναπηρικά Αμαξίδια, σε ανασφάλιστους και άπορους που δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας.

Η προσπάθεια αυτή να συλλέγετε τα πλαστικά καπάκια και να τα αποστέλλετε σε

μας, χάρη στη δική σας βοήθεια και την στήριξη κάποιων εταιρειών μεταφορών έχει ως αποτέλεσμα να βοηθηθούν πολλά άτομα ανά την Ελλάδα.

Κάθε φορά που έχουμε αποστολή σας αντλούμε περισσότερη δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε στην ολοκλήρωση του σκοπού μας.

Ευχόμαστε να συνεχίσετε να συγκεντρώνετε καπάκια γιατί οι ανάγκες των συνανθρώπων είναι μεγάλες και ελπίζουν για κάτι καλύτερο.